“Δεν υπήρξε βλάβη – Εξωτερικοί παράγοντες προκάλεσαν τη συντριβή του αεροσκάφους!”

0

488979Αποκλείει την εκδοχή της βλάβης ή σφάλματος του πιλότου, η ρωσική εταιρεία Kogalymavia στην οποία ανήκε το μοιραίο Airbus που συνετρίβη στην χερσόνησο του Σινά, αποδίδοντας την αεροπορική τραγωδία σε «εξωτερικούς παράγοντες». Ρώσοι αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι το αεροπλάνο διαλύθηκε στον αέρα, αλλά επισήμαναν ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και η ανάλυση των στοιχείων από τα «μαύρα κουτιά» του αεροσκάφους.

Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας Kogalymavia δήλωσε σήμερα ότι είναι αδύνατον το Airbus να διαλυθεί στον αέρα εξαιτίας τεχνικής βλάβης ή σφάλματος του πιλότου και ότι «η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι (το αεροσκάφος) συνετρίβη εξαιτίας εξωτερικής δραστηριότητας».

8654654647Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι το πλήρωμα δεν είχε καμία επαφή με το έδαφος για να αναφέρει τυχόν προβλήματα στο αεροσκάφος κατά τη διάρκεια της πτήσης και επεσήμανε ότι η αεροπορική εταιρεία δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, τα οποία θα μπορούσαν να έχουν επηρεάσει την ασφάλεια της πτήσης.

Διευκρίνισε επίσης ότι οι κινητήρες του αεροσκάφους είχαν ελεγχθεί στις 26 Οκτωβρίου, χωρίς να διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα και ότι κατά τις πέντε τελευταίες πτήσεις πριν από τη συντριβή το πλήρωμα δεν είχε αναφέρει κανένα τεχνικό πρόβλημα στο σχετικό βιβλίο.

Ρώσοι αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι το αεροπλάνο διαλύθηκε στον αέρα, αλλά επισήμαναν ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα, ενώ εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε στο BBC ότι η τρομοκρατική ενέργεια δεν μπορεί να αποκλει

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο σήμερα (7.30μμ), με τη ΜΠΕ για το Γήπεδο της ΑΕΚ!
Επόμενο άρθροΕπεισόδια στην μαθητική πορεία στην Αθήνα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.