“Έδωσε αποδείξεις & ονόματα”

0

555MΈδωσα συγκεκριμένα ονόματα” δήλωσε κατά την έξοδό του από τον Άρειο Πάγο, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης,

μετά την κατάθεσή του στην εισαγγελέα Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, σχετικά με όσα κατήγγειλε σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα της Κυριακής.

Στη συνέντευξη κατήγγειλε απειλές κατά της ζωής τους και σχέσεις πολιτικών που βρίσκονται στην κυβέρνηση με την τρομοκρατία.

Ο κ. Πανούσης, έφτασε στον Άρειο Πάγο στις 11 το πρωί συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλη Αλεξανδρή.

Εξερχόμενος δήλωσε: “Το σύνολο των στοιχείων το κατέθεσα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Η άποψή μου είναι ότι προκύπτουν ποινικές ευθύνες, αυτό, όμως, θα το δει η Δικαιοσύνη. Το πολιτικό σύστημα δεν μπόρεσε να κάψει τα καρκινώματα του και έτσι είναι η ώρα της δικαιοσύνης”.

Σε συνέντευξή στον ΣΚΑΪ ανέφερε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον νυν υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, ο οποίος δήλωσε άγνοια για το θέμα και τον ρώτησε εάν χρειάζεται ενίσχυση της ασφάλειάς του.

Προηγούμενο άρθροΕθελοντές Π.Π.Ν.Φ.: Διάθεση ταινίας στα σχολεία για προστασία από σεισμούς
Επόμενο άρθρο“Για σχέση 2 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες” μιλάει ο Πανούσης!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.