Εθελοντές Π.Π.Ν.Φ.: Διάθεση ταινίας στα σχολεία για προστασία από σεισμούς

0

456546546Στο πλαίσιο της υποστήριξης των σχολικών μονάδων για την ορθή αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ έχουν στη διάθεση των σχολείων ταινία, η οποία αναφέρεται στην επισήμανση των μη δομικών επικινδυνοτήτων και σε προτάσεις για την άρση τους, καθώς και τη διαδικασία εκκένωσης του σχολείου με τον πλέον ενδεδειγμένο και ασφαλή τρόπο για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

83853 767Η ταινία, συνολικής διάρκειας 45΄, είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΠΝΦ, έχει γυριστεί με βάση τις οδηγίες Μηχανικών του ΟΑΣΠ, και η προβολή της στα σχολεία μπορεί να πραγματοποιηθεί μετά από σχετικό αίτημα. Για πληροφορίες αναφορικά με τα ανωτέρω, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στη δ/νση ethelontesnf@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 6977-164476.

www.ethelontesnf.blogspot.com

Προηγούμενο άρθροΣήμερα η παρουσίαση του βιβλίου της Ειρήνης Αμαξοπούλου
Επόμενο άρθρο“Έδωσε αποδείξεις & ονόματα”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.