Τα φαντάσματα του άρχοντα… οι Ghostbusters & το Pacman!

0

Ghost-Soldier-_t1xcΑπό το 1922, περισσότεροι από 28 Επιστημονικοί φορείς και Οργανισμοί, προσφέρουν χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας άνω των 2,6 εκατομμυρίων Δολαρίων σε όποιον προσκομίσει απόδειξη επιβεβαίωσης της υποτιθέμενης ύπαρξης φαντάσματος. Για περισσότερα από 93 χρόνια, κανείς δεν έχει καταφέρει να διεκδικήσει τα έπαθλα.

Λέτε να πάρει τα 2.6εκ. ο άρχοντας; Διότι κάθε φορά που θέλει να ρίξει την μπάλα στην εξέδρα… ανακαλύπτει “φαντάσματα” και καταγγέλλει τους Ghostbusters (κυνηγούς φαντασμάτων), ότι αντί να πιάσουν τα φαντάσματα… τα κρύβουν… γιατί τα “έπιασαν” από τον “Εωσφόρο”!ghostbusters-animated-1422481061

Ελπίζουμε να ανακαλύψει, αποκαλύψει, αποδείξει την ύπαρξη των φαντασμάτων, και να πάρει τα μύρια! Μέχρι να γίνει όμως αυτό, καλό είναι να μετριάσει τις καταγγελίες του για τους Ghostbusters… γιατί αντί για μύρια δολάρια, θα φτάσει μύρια το ρεκόρ στο “pacman“!

jw13hq6ftffef8jgtnuk#Fxghosts

Προηγούμενο άρθροΑλSOS Νέας Φιλαδέλφειας: “Περπατώντας στο Δάσος της πόλης”! (Φωτορεπορτάζ)
Επόμενο άρθροΑνακοινώσεις του Δ.Φ.Χ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.