Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο που κόβει την ανάσα – Εγκλωβισμένος οδηγός στην οδ. Σκρα “αποδρά” τελευταία στιγμή από το όχημα!

0
Οδός Σκρα, Οκτώβριος 2015

skra-nea-filadelfeiaΣτην κακοκαιρία της Πέμπτης που “διέλυσε” τη Νέα Φιλαδέλφεια αναφερθήκαμε μέσω των τηλεοπτικών ρεπορτάζ μας και σας δείξαμε πολλά από τα “άσχημα” γεγονότα που συνέβησαν.

Το βίντεο όμως του αναγνώστη μας Γιάννη Αλεβιζόπουλου είναι απλά συγκλονιστικό και στην κυριολεξία κόβει την ανάσα! Στην οδό Σκρα στην Αγία Μαρίνα, την ώρα που η στάθμη του χειμάρρου που την είχε πλημμυρίσει ήταν στο μέγιστο ύψος, ένα παρασυρόμενο ημιβυθισμένο αυτοκίνητο ακολουθεί την ανεξέλεγκτη φορά των υδάτων. Τελευταία στιγμή ο οδηγός του καταφέρνει και “αποδρά” από το παράθυρο του αυτοκινήτου…

Προηγούμενο άρθροΤο ρεπορτάζ του Fx, πρώτο θέμα στα Δελτία Ειδήσεων & στα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά ΜΜΕ! (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΔούρου: “Για τις καταστροφές δεν ευθύνεται η Περιφέρεια, αλλά το υπουργείο Υποδομών”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.