Μενίδι: Πνίγηκε 40χρονος για να σώσει τη μητέρα του από τις πλημμύρες (Βίντεο)

0

screen-shot-2015-10-22-at-4-35-46-pmΤραγικό θάνατο βρήκε σήμερα στο Μενίδι ένας 40χρονος άνδρας, εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή, όταν στο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε με την μητέρα του, μπήκαν νερά, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, όταν ο άνδρας οδηγούσε στην κεντρική οδό Αριστοτέλους στην περιοχή του Μενιδίου.

Εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης, το αυτοκίνητο πλημμύρισε και στην προσπάθειά του να απεγκλωβίσει την μητέρα του, πνίγηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, ο άνδρας μεταφέρθηκε σε λιπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο ”Αγία Ολγα”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η 70χρονη μητέρα του εισήχθη στο νοσοκομείο ”Γεώργιος Γεννηματάς” με χτύπημα στο κεφάλι.

Πυροσβέστης παρασύρθηκε και εγκλωβίστηκε από ορμητικά νερά στις ΑΧΑΡΝΕΣ!

Πυροσβέστες εντόπισαν και απεγκλώβισαν έναν συνάδελφό τους το απόγευμα της Πέμπτης (22/10) που είχε παρασυρθεί και εγκλωβιστεί από τα ορμητικά νερά.

Ο πυροσβέστης συμμετείχε σε κλιμάκιο που επιχειρούσε στα Μενίδι και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Οι συνάδελφοί του τον αναζήτησαν άμεσα και τον απεγκλώβισαν.

Ο πυροσβέστης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

ΠΗΓΗaxarnea.gr
Προηγούμενο άρθροΟ Δήμαρχος μιλάει για… υποκρισία!
Επόμενο άρθρο“Ντου” με Καλάσνικοφ σε καφενείο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.