Ο Δήμαρχος μιλάει για… υποκρισία!

0

nea-filadelfeia-neroponth-katastrofes (12)Σε μια μέρα δύσκολη, που άνθρωποι στην πόλη μας έχουν χάσει τις περιουσίες τους και ζωές κινδύνεψαν, μετά την μεγάλη νεροποντή, ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας κ. Αρης Βασιλόπουλος, αντί να πει κάτι παρήγορο, μια δήλωση στήριξης για τους ανθρώπους που έχασαν την περιουσία τους και κινδύνεψε η ζωή τους, έκανε τo παρακάτω σχόλιο στο προφίλ του στο Facebook:

Πλημμύρισε σήμερα για άλλη μία φορά όλη η Αττική και αντί να συζητάμε για την κατεπείγουσα ανάγκη αντιπλημμυρικών έργων σε μία Αττική που έχει τσιμεντωθεί ολοκληρωτικά, κάποιοι βρίσκουν την ευκαιρία να ρίξουν την ευθύνη στους Δήμους που αιμορραγούν από την οικονομική ανέχεια και την έλλειψη προσωπικού. Τι υποκρισία…

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια-Βίντεο: Καταστροφές σε σπίτια, παρασύρθηκαν αυτοκίνητα, βγήκαν μέχρι ψάρια στη στεριά!
Επόμενο άρθροΜενίδι: Πνίγηκε 40χρονος για να σώσει τη μητέρα του από τις πλημμύρες (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.