Κακοκαιρία: Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης αγνοούμενης

0
Το αυτοκίνητο της 43χρονης
Το αυτοκίνητο της 43χρονης
Το αυτοκίνητο της 43χρονης

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης, που φέρεται να παρασύρθηκε την Πέμπτη από τα ορμητικά νερά στην ευρύτερη περιοχή του Καματερού όπου βρέθηκε το ΙΧ της και συγκεκριμένα στη νέα χάραξη της Θηβών. Στην έρευνα συμμετέχουν 30 άνδρες από την πυροσβεστική και τη ΕΜΑΚ, ενώ συνδράμουν και δυο ειδικά σκυλιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι αρχές φοβούνται το χειρότερο, καθώς η γυναίκα ίσως να παρασύρθηκε προς το ποτάμι του Κηφισού.

Οι συγγενείς της είναι συγκλονισμένοι και η ήσυχη γειτονιά στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου έχει θορυβηθεί από την εξαφάνιση της 43χρονης.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών, πήρε το αυτοκίνητο της από το σπίτι και πήγε να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο. Στα 150 μέτρα από το σπίτι της εγκλωβίστηκε από την ορμή του νερού και κατέβηκε στην συμβολή των οδών Ζερβά και Πετμεζα. Το νερό με την ορμή του πήρε το αυτοκίνητο μάρκας Citroen και το μετακίνησε 200 μέτρα μακριά μέσα στο κανάλι, που οδηγεί στα έργα της νέας χάραξης της Θηβών. Εκεί το αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά στα έργα.

Προηγούμενο άρθροΒιβλική καταστροφή και στην Ύδρα! (video)
Επόμενο άρθρο“Ωραίο Γήπεδο κύριε Δήμαρχε”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.