“Δήμαρχε, θα κόψεις την κορδέλα & θα σε παίρνω κάθε Κυριακή στο Γήπεδο”!!!

0

catsΗ συνάντηση της Πέμπτης (15/10) στο ΥΠΑΠΕΝ είχε έτσι κι αλλιώς πολλές ιδιαιτερότητες. Άλλωστε ήταν η πρώτη φορά που ερχόντουσαν πρόσωπο με πρόσωπο ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον δήμαρχο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλο. Η ατάκα του υπουργού Πάνου Σκουρλέτη «σας διαβεβαιώνω δεν ήταν μια εύκολη κουβέντα», αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, καταδεικνύει το κλίμα…

vasilo-melissΤο Fx-news.gr έχει το ρεπορτάζ. Η συνάντηση ξεκίνησε “φουλ” επιθετικά. Ιδίως από τη πλευρά της ΑΕΚ, από την οποία υπήρχε μεγάλη καχυποψία για τον δήμαρχο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Από διαλόγους όπως, “ξέρουμε ότι είσαι γαύρος και για αυτό δε θέλεις το γήπεδο“, μέχρι το “Αποδεικνύεται ότι δεν θέλεις το γήπεδο. Ολα αυτά τα κάνεις για καθυστέρηση και για τίποτα άλλο. Εδώ στο δικό μας χωράφι και παλεύουμε τρία χρόνια να βρούμε άκρη, μας λες να πάμε στη Ρενό; Πόσα χρόνια ακόμα δηλαδή μας ζητάς να περιμένουμε; Και τι είναι η Ρενό; Δικό σου είναι το οικόπεδο; Αν είναι δικό σου, να κάνεις το δημαρχείο στη Ρενό»” είπε ο κ. Μελισσανίδης, όταν ο υπουργός Πάνος Σκουρλέτης έβαλε στο τραπέζι την πρόταση (την οποία και ο δήμαρχος δημόσια είχε πει), να κατασκευαστεί το γήπεδο στα σχολεία στη Ρενό! Μάλιστα η απάντηση του δημάρχου  μέσα στο έντονο κλίμα και τις φωνές, που είχαν δημιουργηθεί από την αρχή της συζήτησης ήταν: “Εμείς έχουμε δύο δημαρχεία, εσείς δεν έχετε γήπεδο…” είπε ο δήμαρχος και το θερμόμετρο ανέβηκε στα ύψη… με τον κ. Μελισσανίδη να λέει: “θα στεγάσουμε στο οικόπεδο μας πρόσφυγες & τσιγγάνους”, με τον κ. Βασιλόπουλο να απαντάει “καλοδεχούμενοι…”

213131Εκείνη την ώρα η πυροσβεστική παρέμβαση του υπουργού ήταν καθοριστική, καταφέρνοντας να ηρεμήσει τα πνεύματα. Μάλιστα ο δήμαρχος είπε ότι “αν δε θέλει η ΑΕΚ αλλού το γήπεδο τότε ούτε ο δήμος θέλει“.

synanthsh-ypΜετά από όλα αυτά, ο πραγματικός διάλογος ξεκίνησε,  στον οποίο τέθηκαν και όλα τα ζητήματα (δείτε ΕΔΩ). Στο τέλος της συνάντησης τα πνεύματα όχι μόνο είχαν ηρεμήσει, αλλά διαμορφώθηκαν και τα λεγόμενα “πηγαδάκια” ανάμεσα στους ανθρώπους της ΑΕΚ και του δήμου. Χαρακτηριστικές αλλά και με ειδήσεις ήταν οι ατάκες του κ. Μελισσανίδη προς τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του: “Το άλσος θα το κάνουμε Μόντε Κάρλο“, “Δεν μας ενδιαφέρουν εμπορικές χρήσεις στο γήπεδο ούτε φυσικά στο άλσος…”, “Θα σας βοηθήσουμε στη μεταφορά σε άλλο χώρο με τα σκουπίδια” και το καλύτερο: “Δήμαρχε, θα κόψεις την κορδέλα & θα σε παίρνω κάθε Κυριακή στο Γήπεδο“!!!

Προηγούμενο άρθρο“Εγκλημα στον Ασπρόπυργο”: Τον σκότωσε για μια Κατσίκα!!!
Επόμενο άρθρο“Τσάκωσαν” τους ΔΕΗτζήδες “μαϊμού” που χτύπησαν και στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.