“Τσάκωσαν” τους ΔΕΗτζήδες “μαϊμού” που χτύπησαν και στη Νέα Φιλαδέλφεια!

0

ÄÅÇ-ÑÏËÏÉ

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν 23 άτομα, ενώ αναζητούνται άλλοι 7, οι δράστες προσποιούνταν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, έμπαιναν στα σπίτια και κυριολεκτικά τα άδειαζαν από ό,τι πολύτιμο υπήρχε. Κρούσματα και κλοπές είχαμε και στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Μετά από έρευνες μηνών οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τα περισσότερα μέλη της σπείρας των Ρομά. Ουσιαστικά οι δράστες ευθύνονται για 66 κλοπές, δυο απάτες και δυο ληστείες, ενώ υπολογίζεται ότι τα κέρδη τους ξεπερνούν τα 300.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες διάλεγαν τα θύματά τους είτε στις λαϊκές αγορές, είτε τις Κυριακές έξω από εκκλησίες. Επέλεγαν ανθρώπους ηλικιωμένους, άνω τον 80 ή και 90 ετών. Προσποιούνταν άλλοτε τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, άλλοτε τους πωλητές και με τη μέθοδο της απασχόλησης άρπαζαν χρήματα και κοσμήματα. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις προσποιούμενοι τους τεχνικούς της ΔΕΗ είχαν πείσει τα θύματα να μαζέψουν σε ένα μέρος τα κοσμήματα για να μην υπάρξει πρόβλημα… με το ηλεκτρικό… Σε άλλες περιπτώσεις μετακινούσαν ηλεκτρικές συσκευές μπλοκάροντας τα θύματα στον χώρο της κουζίνας ώστε να μπορέσουν οι συνεργοί τους να ψάξουν το σπίτι…

ΠΗΓΗNewsit.gr
Προηγούμενο άρθρο“Δήμαρχε, θα κόψεις την κορδέλα & θα σε παίρνω κάθε Κυριακή στο Γήπεδο”!!!
Επόμενο άρθροΔείτε τις -από φέτος- αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.