Γήπεδο ΑΕΚ: Συνάντηση που θα κρίνει πολλά…

0

aek-doyroyΚρίσιμη -κυρίως από οικονομικής άποψης- θεωρείται η σημερινή συνάντηση ανθρώπων της ΑΕΚ με τη περιφερειάρχη Αττικής κυρία Ρένα Δούρου. Και λέμε από οικονομικής διότι τα 20εκ. που είχαν εγκριθεί για το γήπεδο από την προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας (Σγουρός), θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη κατασκευή του γηπέδου. Οπότε η απόφαση της νέας περιφερειάρχη θα δρομολογήσει εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές. Επίσης θα γίνει συζήτηση και για την υπογειοποίηση της “Πατριάρχου Κωνσταντίνου”, προκειμένου να προχωρήσει το έργο βάσει του αρχικού σχεδίου.

Στο ραντεβού τη πλευρά της ΑΕΚ εκπροσωπήσουν, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ως αντιπρόεδρος της “Δικέφαλος 1924”, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης και ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς. Εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής θα είναι ο Αλέξης Αλεξίου, ενώ θα παραστούν και τα μέλη της εταιρείας Dimand που έχει αναλάβει το πρότζεκτ, οι κ.κ. Ανδριόπουλος, Παναγιωτίδης και Αναστασόπουλος.

Προηγούμενο άρθρο“Ενωση Γονέων Φ.Χ.”: Αλληλεγγύη για τους πρόσφυγες
Επόμενο άρθρο“Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ευάγγελος Μπουγατιώτης”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.