“Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ευάγγελος Μπουγατιώτης”

0

Από τη συμπολίτισσα μας, φιλόλογο, κυρία Σκοπελίτου Αναστασία λάβαμε και δημοσιεύουμε:sxolio-arthro-dhmoth-neas-filadelfeias-neas-xalkidonas-fx-news.gr“Μέσα στις λιγοστές αυτές σειρές θα προσπαθήσω να σκιαγραφήσω την προσωπικότητα ενός ανθρώπου τον οποίο κοσμούν τόσες αρετές που μου είναι δύσκολο να τις χωρέσω σε ένα τόσο μικρό κείμενο.

Πρόκειται για το γιατρό-καρδιολόγο κ. Ευάγγελο Μπουγιατιώτη.

Καταρχάς είναι άριστος επιστήμονας. Στις διαγνώσεις των ασθενών του είναι πάντοτε σταθερός και δε λανθάνει ποτέ. Είναι ο γιατρός που κατά τη διάρκεια της εξέτασης τους είναι «δοσμένος ψυχή τε και σώματι» και εκείνη τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτε άλλο για αυτόν.

Παράλληλα όμως με το «γιατρό» υπάρχει και ο «άνθρωπος»! Ήρεμος, γλυκός, ταπεινός υπομονετικός, ευσυγκίνητος και με έντονη συμμετοχή στην αγωνία και τον πόνο των οικείων του κάθε ασθενούς του. Όλα αυτά που ζει σα γιατρός δεν τα βλέπει σα μία απλή ρουτίνα, αλλά η κάθε περίπτωση για αυτόν έχει μία ιδιαιτερότητα. Κάθε φορά που ειδοποιείται για επίσκεψη φτάνει άμεσα, ό,τι ώρα και να είναι και με το γλυκό πάντοτε και καθησυχαστικό του χαμόγελο ηρεμεί και τονώνει τους ασθενείς και τους οικείους τους.

Όλα αυτά που αναφέρω είναι από προσωπική μου εμπειρία, γιατί εκτός του ότι είναι ο οικογενειακός μας καρδιολόγος είναι και ο γιατρός που παρακολουθούσε για χρόνια και βοήθησε πάρα πολύ και τη μητέρα μου και τον αδερφό της που ξεψύχησαν βλέποντάς τον με λατρεία και ευγνωμοσύνη στα μάτια.

Ο γιατρός λοιπόν κ. Μπουγιατιώτης μέσα στις καταστάσεις των ασθενειών που κάνουν τους ανθρώπους να υποφέρουν και να «καίγονται», μέσα στη Σαχάρα είναι η όαση που τους δροσίζει και τους ανακουφίζει έστω και για λίγο μερικές φορές, αυτό όμως τους είναι αρκετό.

Η οικογένειά μου αισθάνεται απεριόριστη ευγνωμοσύνη για όσα μας πρόσφερε και μας προσφέρει σε κάθε περίπτωση που  χρειαζόμαστε τη βοήθειά του με την ιατρική του στήριξη και ευχόμαστε να δίνει ο Θεός και στην όμορφη οικογένεια που έχει και κάθε άλλο επιθυμητό, αλλά και στον ίδιο για να συνεχίσει να αποτελεί μία «όαση» μέσα στη «Σαχάρα» που άπειρες φορές ζει ο καθένας μας.”

Σκοπελίτου Αναστασία

Φιλόλογος

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Συνάντηση που θα κρίνει πολλά…
Επόμενο άρθροΠόρισμα: Από που & ποιους κατερρίφθη το αεροσκάφος της Malaysia Airlines
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.