“Bίαζε την ανήλικη αδελφή της συζύγου του”

0

astynomiaΔικογραφία για αποπλάνηση παιδιού, βιασμό, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια σχηματίστηκε σε βάρος 40χρονου, μετά από καταγγελία ότι επί έξι χρόνια βίαζε τη μικρή αδελφή της συζύγου του.

Η καταγγελία έγινε σε αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου προσήλθαν το 10 ετών κορίτσι, ο πατέρας της και η αδελφή της.

Ο 40χρονος κατηγορούμενος φέρετεαι, από το 2009 έως και τον Φεβρουάριο, να προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης και να την υποχρέωνε να έρθει σε συνουσία μαζί του.

Τα παραπάνω συνέβαιναν σε περιοχή έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου η 10χρονη ζει μζί με την αδελφή της, που έχει την επιμέλειά της, καθώς η μητέρα της μικρής δεν ζει πια.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα πλημμελειοδικών.

Προηγούμενο άρθροΑγιος Κοσμάς Αιτωλός Ν.Φ.: Ξεκίνησαν τα μαθήματα Αγιογραφίας
Επόμενο άρθροΈχασε τη μάχη ο 27χρονος κοσμηματοπώλης που έπεσε θύμα ληστείας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.