“Καταγγελία – Μαρτυρία” για νέα επίθεση σε γυναίκα στη Νέα Φιλαδέλφεια!

0
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Μετά την επίθεση Μπαγκλαντεσιανού υπηκόου σε 16χρονο κορίτσι (δείτε ΕΔΩ), λάβαμε “καταγγελία – μαρτυρία” από κάτοικο της Νέας Φιλαδέλφειας, για νέα επίθεση αγνώστου σε γυναίκα στην οδό Βρυούλων.

Η επίθεση -σύμφωνα με την “καταγγελία-μαρτυρία”- έγινε το βράδυ της Κυριακής και τη δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη:

“Χτες είδαμε διπλά από την γέφυρα Βρυούλων (ύψος Mercedes) μια κοπέλα να φωνάζει βοήθεια και να την κυνηγάει άγνωστος άντρας και φωνάξαμε την αστυνομία. Να επισημάνετε να μην κυκλοφορούν στα σκοτάδια και στα απόμακρα μέρη”

Το Fx-news.gr έχει ξεκινήσει το ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο περιστατικό. Εαν προκύψει κάποιο στοιχείο ή κάποιος αναγνώστης μάς ενημερώσει σχετικά (info@fx-news.gr), θα προβούμε σε νέα δημοσίευση.

Προηγούμενο άρθροΠροεκλογική Εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθροΒρέθηκε νεκρός ο π. Πρόεδρος του Αχαρναϊκού!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.