Είχαν “ρημάξει” τη μισή Αττική…

0

44Εξαρθρώθηκε, μετά από αστυνομική επιχείρηση μία πολυμελής εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας έκαναν δεκάδες ληστείες και διαρρήξεις – κλοπές από οικίες σε περιοχές της Δυτικής Αττικής. Συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα και εξιχνιάστηκαν 87 περιπτώσεις!

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας, συνελήφθησαν το πρωί της 23-9-2015, στον καταυλισμό του Βλυχού Μεγάρων, πέντε Ρομά, μέλη της σπείρας, ηλικίας 22, 26, 37, 42 και 53 ετών. Επιπλέον ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται επτά ακόμη συνεργοί τους.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες κλοπές και ληστείες και παράνομη οπλοκατοχή.

Συγκεκριμένα οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι από τα τέλη του περασμένου Μαρτίου είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση και παρακολουθούσαν σπίτια και καταστήματα στη Δυτική Αττική (Μέγαρα, Αλεποχώρι, Κινέττα, Άγιοι Θεόδωροι, Ν. Πέραμος, Βλυχάδα Νεράκι κλπ).
Τα βράδια, παραβίαζαν την κύρια είσοδο ή κάποιο παράθυρο και… “θησαύριζαν”!
Από τη μέχρι στιγμής έρευνα διαπιστώθηκε ότι η παραπάνω σπείρα έχει διαπράξει 16 ληστείες και 71 κλοπές.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των κατηγορουμένων, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– Τρία (3) κυνηγετικά όπλα (καραμπίνες).
– Εβδομήντα τέσσερα (74) φυσίγγια κυνηγητικών όπλων.
– Πλήθος χρυσαφικών και κοσμημάτων.
– Πλήθος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, εικόνας και ήχου.
– Είκοσι τέσσερις (24) συσκευές κινητών τηλεφώνων.
– Πέντε (5) ζεύγη κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας αυτοκινήτων.
– Διαρρηκτικά εργαλεία (κόφτες, δραπανοκατσάβιδα, σφυριά κ.α.)
Επίσης κατασχέθηκαν πέντε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και μία μοτοσυκλέτα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

33 22 11

Προηγούμενο άρθροΤα γυμνά “σουξέ” του Instagram! (photos)
Επόμενο άρθροΔωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.