Τα γυμνά “σουξέ” του Instagram! (photos)

0

568486Tο instagram είναι το αγαπημένο μου κοινωνικό μέσο με διαφορά: κι αυτό γιατί μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις. Σκέψου τι πανικό μπορεί να προκαλέσουν εκατομμύρια διαφορετικές εικόνες ημερησίως.

Της

Τα hashtags μπορεί να τρέχουν και μερικά από τα απιο αγαπημένα να περιλαμβάνουν χνουδωτά ζωάκια, φαγητά που προκαλούν ακατάσχετη σιελλόροια, τέχνη, μόδα, ωραίους – πολύ ωραίους – άντρες, αλλά δυστυχώς αυτό το social medium περνάει τις φωτογραφίες από λογοκρισία και δεν επιτρέπει το γυμνό. Φυσικά για σεξ ούτε λόγος. (Δεν είναι τόσο προχωρημένο όσο το Tumblr!)

Παρόλ’ αυτά, υπάρχουν πολλοί πιο διακριτικοί, καλλιτεχνικοί και ενδιαφέροντες τρόπο να φωτογραφίσει και να ανεβάσει κανείς το γυμνό κορμί στο Instagram, από μια πρόστυχη, σεξουαλική φωτογραφία που – προφανώς – θα έπρεπε να κατέβει.

Ακολουθούν μερικοί λογαριασμοί που διεγείρουν τα οπτικά μου νεύρα και εξιτάρουν την αισθητική μου. Οι ακόλουθοι φωτογράφοι χρησιμοποιούν με τον πιο έξυπνο τρόπο το γυμνό κορμί και το απαθανατίζουν στις πιο pop και artistic πόζες του. Καθόλου πρόστυχο, μόνο όμορφο και σέξι.

Richard Kern



 

Ren Hang

Atopos



 

Little Beast New York

Brydie Mack



 

Eric T. White

Larsen Sotelo



 

Lemon People

Sarah Bahbah



 

Prue Stent

ΠΗΓΗladylike.gr
Προηγούμενο άρθρο“Θα χρησιμοποιήσουμε πάλι της Αμυγδαλέζα”
Επόμενο άρθροΕίχαν “ρημάξει” τη μισή Αττική…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.