Ανακοινώσεις του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

0

dimarxeio-nea-filadelfeiaΑπό τον Δ.Φ.Χ. λάβαμε τις παρακάτω ανακοινώσεις:


 

Πρόσκληση σε τριπλή συνεδρίαση του

Δημοτικού Συμβουλίου: Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ., στο κτίριο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.) επί των οδών Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2-Νέα Φιλαδέλφεια

1η Συνεδρίαση: Έγκριση απολογισμού εσόδων-εξόδων  και ισολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2011, βάσει των αριθ. 76/2012  και 85/2013 αντίστοιχων αποφάσεων-εισηγήσεων της Οικονομικής Επιτροπής.

2η Συνεδρίαση: Έγκριση απολογισμού εσόδων-εξόδων  και ισολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2012, βάσει των αριθ. 59/2013  και 49/2015 αντίστοιχων αποφάσεων-εισηγήσεων της Οικονομικής Επιτροπής.

3η Συνεδρίαση: Έγκριση απολογισμού εσόδων-εξόδων  και ισολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2013, βάσει των αριθ. 95/2014  και 142/2015 αντίστοιχων αποφάσεων-εισηγήσεων της Οικονομικής Επιτροπής.

  • Καλούνται επίσης, δυνάμει του άρθρου 163 παρ. 4 του Ν. 3463/06, η Δ/ντρια Οικ. Υπηρεσιών κα Ανθή Πλεσίτη και η ορκωτή ελέγκτρια λογίστρια κα Μαρίνα Χρυσανθοπούλου όπως παραστούν στη Συνεδρίαση, προκειμένου να παράσχουν, λόγω αρμοδιότητος, πληροφορίες προς το Σώμα σχετικά με το  μοναδικό θέμα της Η.Δ..
  • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας» στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Μαθήματα Γαλλικών

Χίλιοι τρόποι για να μάθετε Γαλλικά!

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος δίνει την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να μάθουν Γαλλικά μέσα από εναλλακτικούς τρόπους διδασκαλίας, δωρεάν.

Μικροί και μεγάλοι μαθαίνουν γαλλικά με διασκεδαστικούς τρόπους που συνδυάζουν το internet, το θέατρο, την μουσική και τον κινηματογράφο.

Πρόκειται για καινοτόμους τρόπους διδασκαλίας που προάγουν την εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας μέσα από βιωματικές ασκήσεις και τις τέχνες. Οι μαθητές δεν ακολουθούν απλά την μέθοδο ενός βιβλίου αλλά μαθαίνουν λεξιλόγιο και γραμματική μέσα από κλασσικές ταινίας, σύγχρονα γαλλικά τραγούδια και φυσικά το internet.

Ο συγκεκριμένος τρόπος διδασκαλίας βοηθά μικρούς και μεγάλους να μάθουν πιο εύκολα και διασκεδαστικά την γαλλική γλώσσα αφού η εκμάθηση γίνετε μέσα από διάφορες τεχνικές που βοηθούν το μυαλό να συγκρατήσει περισσότερες πληροφορίες από ότι η συμβατικοί τρόποι εκμάθησης.

Τα μαθήματα Θα πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας από τον Οκτώβρη.

Για περισσότερες Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

κα Νένα Σανιόγλου

Τηλ. 697 2229872

Email. nenasanioglou@yahoo.com


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συμμετοχή του Δήμου σε
Πρόγραμμα Παροχής Τροφίμων σε Αστέγους

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος συμμετέχει στο «Πρόγραμμα παροχής τροφίμων σε αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης, οι οποίες δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής».

Η δράση αυτή πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο υλοποίησης μέτρων που στοχεύουν στη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων και στην προστασία των κοινωνικά αποκλεισμένων ατόμων.

Το πρόγραμμα αυτό θα έχει πιλοτική εφαρμογή σε 8 Δήμους της Αττικής και γίνεται ύστερα από την Προγραμματική Σύμβαση του Υπουργείου Εργασίας με την Περιφέρεια Αττικής με συνολικό ποσό 380.000 ευρώ.

Στο προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση-πρόσκληση των ωφελουμένων για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.


 

Προηγούμενο άρθροΤρόμος για ζευγαράκι – Ληστές “έσπασαν” το αυτοκίνητο και τους “έγδυσαν”!
Επόμενο άρθροΈκρυψε το όπλο μέσα στον… κόλπο της!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.