“Αυτοφοράκιας, ψευτράκος κ.α.”… Δείτε γιατί μιλάει έτσι ο Βαγγέλας!

2

meimarakis«Προσπαθεί να βρει έναν δικό του, προσωπικό τρόπο, για να αποκτήσει δυνατότερη σύνδεση και επαφή με το κοινό» δήλωσε στο MEGA η ειδική εξωλεκτικής επικοινωνίας Αγνή Μαριακάκη σε μια προσπάθεια να αποκωδικοποιήσει το λεξιλόγιο και τη γλώσσα του σώματος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Η κ. Μαριακάκη δήλωσε ότι ο πρόεδρος τη ΝΔ επιχειρεί με την ομιλία του να «ακουμπήσει στο λαϊκό αίσθημα, στο λαϊκό καλαμπούρι ότι είμαστε φιλαράκια προκειμένου να προκαλέσει το αίσθημα της εγγύτητας στους ανθρώπους στους οποίους απευθύνεται»,

Το συναίσθημα της περιφρόνησης συνδέεται με το ανασήκωμα του χείλους του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, είπε η ψυχολόγος κ. Μαριακάκη σχετικά με τη γλώσσα του σώματος του προέδρου της ΝΔ. Οι κινήσεις των χεριών του Βαγγέλη Μεϊμαράκη αποκαλύπτουν, σύμφωνα με την ίδια, μια διάθεση για διδασκαλική και αφηγηματική προσέγγιση στα πράγματα.

Προηγούμενο άρθροΔύναμη Πολιτών: “Τσουνάμι” αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Δήμαρχος;;;
Επόμενο άρθροΣΟΚ: 17χρονος ασελγούσε στην 8χρονη βαφτιστήρα του!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.