Δύναμη Πολιτών: “Τσουνάμι” αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Δήμαρχος;;;

0

afisa-basilopoulos1_syrizaΝέα αποχώρηση αντιδημάρχου (Νίκος Ανανιάδης) της διοίκησης της “Δύναμης Πολιτών” του Δ.Φ.Χ. είχαμε σήμερα (01/09). Την αρχή έκανε ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κουμαριανός και στη συνέχεια είχαμε ομαδική αποχώρηση δημοτικών συμβούλων και μελών της δημοτικής παράταξης.

Η “Δύναμη Πολιτών” στις δημοτικές εκλογές του 2014 χρησιμοποίησε την κομματική της ταυτότητα (υποστήριξη ΣΥΡΙΖΑ) και σε μεγάλο βαθμό εκμεταλλεύτηκε την δημοφιλία του κόμματος εκείνη την περίοδο για να γίνει διοίκηση του δήμου. Εν αντιθέσει με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις που επίσημα δεν είχαν πάρει το χρίσμα κάποιου κόμματος και δεν χρησιμοποίησαν κομματικές αφίσες και φυλλάδια.

Επίσης στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, η δημοτική αρχή είχε πάρει επίσημη θέση (με ανακοίνωση) υπέρ του ΟΧΙ, θέση και του ΣΥΡΙΖΑ, τότε…

Μετά την ψήφιση του 3ου μνημονίου από το ΣΥΡΙΖΑ τη διάσπαση του και τη δημιουργία του νέου κόμματος της αριστερής πλατφόρμας (ΛΑΕ), είχαμε και τις παραιτήσεις που αναφέραμε παραπάνω. Μέχρι στιγμής όμως κανένας από τους παραιτηθέντες, δεν ανακοίνωσαν αν θα προσχωρήσουν στο ΛΑΕ του Π. Λαφαζάνη ή σε κάποιο άλλο κόμμα ή θα απέχουν από τις προσεχείς εκλογές.Ο λαός της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας που ψήφισε την Δύναμη Πολιτών λόγω ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές και ΟΧΙ στο δημοψήφισμα με επίσημη παρότρυνση της διοίκησης του δήμου, δεν πρέπει να γνωρίζει;;;

Ο δήμαρχος κ. Άρης Βασιλόπουλος δεν θα πρέπει να πάρει θέση για όλα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα;;; Μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει καμία θέση ούτε για εκείνον, ούτε για τις παραιτήσεις μελών της διοίκησης και της δημοτικής παράταξης της οποίας είναι επικεφαλής. Δε θα πρέπει ο εκλεγμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ δήμαρχος να πάρει θέση και τώρα, όπως έκανε στις δημοτικές εκλογές του 2014, στις Εθνικές της 25ης Ιανουαρίου, όπως έκανε και στο δημοψήφισμα του Ιουλίου;;;

Προηγούμενο άρθρο“EKTAKTO”: Στις 7.16.05μμ αναστέλλεται ο ΦΠΑ 23% στα Ιδιωτικά – Στον επόμενο τόνο… μπορεί να μπει πάλι!!!
Επόμενο άρθρο“Αυτοφοράκιας, ψευτράκος κ.α.”… Δείτε γιατί μιλάει έτσι ο Βαγγέλας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.