Το «ΜΠΡΟΣΤΑ» καταδικάζει τους βανδαλισμούς

0
Από την δημοτική παράταξη Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας «ΜΠΡΟΣΤΑ» λάβαμε τη παρακάτω ανακοίνωση:

mprosta-vaso-agagiotoy-23.01.2013 (21)Η δημοτική παράταξη “ΜΠΡΟΣΤΑ” καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση και τις καταστροφές στο Δημαρχείο της πόλης μας.
Πιστεύουμε ότι η μόνη απάντηση σ”αυτές τις πρακτικές είναι η εγρήγορση του συνόλου των πολιτών και η αταλάντευτη στάση όλων μας για την υπεράσπιση των δημοκρατικών θεσμών.
Ας στείλουμε όλοι το μήνυμα,σ’ αυτούς που κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία καταστρέφουν την περιουσία των δημοτών και προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν, ότι οι πολίτες της Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας δεν θα ανεχθούν τέτοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές και θα τους απομονώσουν.
  Για το Μπροστά
  Βάσω Αγαγιώτου
dimarxeio-filadelfeias-zhmies-1 (1)

 

Προηγούμενο άρθροΠαναγίτσα Ν.Φιλαδέλφειας: Πρόγραμμα Ιεράς Πανήγυρις
Επόμενο άρθροΟΧΙ στη μείωση των μισθών τους, λένε Δημάρχοι της Αττικής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.