Σώθηκε η Πάρνηθα…

0

fotia-parnithaΦωτιά ξέσπασε στις 11 το βράδυ του Σαββάτου στην Βαρυμπόμπη στους πρόποδες της Πάρνηθας.

Άμεσα δυνάμεις της πυροσβεστικής πήγαν στην εστία και μετά από ολονύχτια «μάχη» κατάφεραν να την ελέγξουν. Το πρωί ένα ελικόπτερο έκανε προληπτικές ρίψεις νερού υπό τον φόβο αναζωπύρωσης, ενώ στην περιοχή παραμένουν και επίγειες δυνάμεις της Υπηρεσίας.

Σε δηλώσεις του ο υποστράτηγος της Πυροσβεστικής, Αθανάσιος Σερεντέλος είπε με νόημα ότι ήταν παράξενος ο τρόπος με τον οποίο ξέσπασε η φωτιά.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως σίγουρα στην Πάρνηθα υπάρχουν καταπατημένες εκτάσεις, ωστόσο ανέφερε ότι δεν γνωρίζει αν οικοπεδοποιήθηκε κάποια καμένη έκταση μετά τη φωτιά του 2013. Τόνισε πάντως ότι είχε δει περιφράξεις μέσα στο δάσος, πριν ξεσπάσει τότε η φωτιά.

Προηγούμενο άρθροΕσφαξε τη γυναίκα του και τραυμάτισε σοβαρά τον γιο του…
Επόμενο άρθροΑπό τον ΑΟΝΦ Άτταλο στην ΑΕΚ ο 15χρονος…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.