Από τον ΑΟΝΦ Άτταλο στην ΑΕΚ ο 15χρονος…

0

Από τον ΑΟΝΦ Άτταλο λάβαμε τη παρακάτω ενημέρωση:

Αρχείο
Αρχείο

Στην ΑΕΚ ανήκει πλέον ο 15χρονος ταλαντούχος μέσος του Αττάλου Ν. Φιλ/φειας Νίκος Δούκας.
Ο Δούκας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Αττάλου, στις οποίες εντάχτηκε σε ηλικία 10 ετών. Ξεχώρισε αμέσως για το ταλέντο του, αλλά και για το σπάνιο ήθος του.

234235235Οι πολύ καλές εμφανίσεις του στα πρωταθλήματα Υποδομών της ΕΠΣΑ είχαν ως αποτέλεσμα την κλίση του στις μεικτές ομάδες αλλά κυρίως την προώθησή του στην αντρική ομάδα του Αττάλου, όπου αγωνίστηκε και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Β΄ Κατηγορία ΕΠΣΑ.
Η ξεχωριστή αγωνιστική του εικόνα προκάλεσε το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Δικεφάλου, οι οποίοι τον έβαλαν στο μικροσκόπιό τους, ήρθαν σε επαφή με τη διοίκηση του Αττάλου και προχώρησαν στην ένταξη του νεαρού ποδοσφαιριστή στο δυναμικό των υποδομών (Κ-17) της ΑΕΚ.
Ο ΑΟ Νέας Φιλαδέλφειας Άτταλος εύχεται κάθε επιτυχία στον Νίκο Δούκα για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Εμείς είμαστε πάντα περήφανοι για τον Νίκο, που με επιμονή και υπομονή θα πετύχει τους στόχους του.

Προηγούμενο άρθροΣώθηκε η Πάρνηθα…
Επόμενο άρθροΑυτοκτόνησε στη σκοπιά…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.