Πακιστανοί δολοφόνησαν και τεμάχισαν ομοεθνή τους!!!

0

98Ενας Πακιστανός, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε και στη συνέχεια τεμάχισε μαζί με ακόμα δύο άτομα 42χρονο ομοεθνή του, συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής.

Το πτώμα του θύματος είχε βρεθεί στις 4 Ιανουαρίου 2011στο ΧΥΤΑ των Άνω Λιοσίων και σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους.
Το κίνητρο του εγκλήματος ήταν αρχικά οικονομικό, καθώς απήγαγαν τον 42χρονο και απαίτησαν λύτρα για την απελευθέρωσή του από τον πατέρα του στο Πακιστάν. Επειδή το θύμα γνώριζε τους δράστες και είχε σκοπό να τους καταγγείλει αυτοί τον δολοφόνησαν και τον τεμάχισαν για να αποκρύψουν τα στοιχεία.
Στη συνέχεια, πέταξαν μέλη του πτώματος σε κάδους απορριμμάτων με αποτέλεσμα στις 4 Ιανουαρίου 2011 να βρεθεί το κεφάλι και τα κάτω άκρα στο Χ.Υ.Τ.Α. Άνω Λιοσίων. Την επόμενη ημέρα βρέθηκε το υπόλοιπο σώμα σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους, όπου τον κρατούσαν όμηρο.

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί στο παρελθόν δύο Πακιστανοί και αναζητούνταν ο τρίτος, ο οποίος συνελήφθη προχθές από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ομονοίας. Το άτομο αυτό είχε πλούσιο ποινικό παρελθόν, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν ένα ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, ένα  ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία με πρόθεση, αρπαγή και ληστεία, μία καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης οκτώ ετών για το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού και για παράβαση του νόμου περί όπλων, όπως και ένα βούλευμα για ανθρωποκτονία με πρόθεση, ληστεία και σύσταση συμμορίας.

ΠΗΓΗthetoc.gr
Προηγούμενο άρθροΕγκλημα Αργολίδας: Το μοιραίο λάθος στο σπίτι των οργίων
Επόμενο άρθροΑνακοινώσεις του Δ.Φ.Χ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.