Ανακοινώσεις του Δ.Φ.Χ.

0

Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας λάβαμε τις παρακάτω ανακοινώσεις:

dimarxeio-nea-filadelfeiaΤο τμήμα πυγμαχίας της Α.Ε.Κ. σε συνεργασία με το Δήμο και το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελλήνων της Διασποράς διοργανώνει το βράδυ του Σαββάτου 29/08/2015 στο υπαίθριο θέατρο του Ιδρύματος (γωνία Δεκελείας και Ατταλείας) μουσική συναυλία και προσκαλεί όλους τους συμπολίτες μας (και όχι μόνο) για να διασκεδάσουμε μαζί και να γνωρίσουμε το τμήμα πυγμαχίας της ομάδας μας.


 

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, στο πλαίσιο των Κοινωνικών του Δραστηριοτήτων, διοργανώνει την απευθείας διάθεση προϊόντων Xωρίς Mεσάζοντες με σκοπό να ενισχύσει τον κοινωνικό ιστό της πόλης μέσα από δομές αλληλεγγύης.

Μία δράση που στόχο έχει  να προσφέρει σε κάθε δημότη, σε κάθε πολίτη μεγάλο αριθμό ειδών ποιοτικών προϊόντων σε χαμηλή τιμή και να στηρίξει το μικρομεσαίο έλληνα παραγωγό.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 08.00-13.00 στον πεζόδρομο Δεκελείας προς τη Λίμνη του Αλσους, και κάθε μήνα την πρώτη Κυριακή την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο.

Επίσης θα συγκεντρώνονται προϊόντα-προσφορές από τους πολίτες και τους παραγωγούς για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο Δημοτικό Κατάστημα:

Ραιδεστού 21 Νέα Χαλκηδόνα

Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-14.00

Τηλ./Φαξ: 2132026315

E-mail:fx.xorio@gmail.com

Με κωδικό xorismesazontes

Προηγούμενο άρθροΠακιστανοί δολοφόνησαν και τεμάχισαν ομοεθνή τους!!!
Επόμενο άρθρο“Για αυτό τους σκότωσα on air”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.