Λαφαζάνης: “Η ΕΡΤ είναι κυβερνητικά καθοδηγούμενο μέσο”!

0

Αναλυτικά η ανακοίνωση χωρίς πρόλογο…

Δεύτερος αποκλεισμός της «Λαϊκής Ενότητας» από πολιτική εκπομπή της ΕΡΤ

LAFAZANIS_ERTΓια 2η φορά μέσα σε 3 μέρες σε τηλεοπτικό πάνελ της Δημόσιας ΕΡΤ δεν εκπροσωπείται η «Λαϊκή Ενότητα». Η μεθοδολογία των τηλεφωνικών συνδέσεων απομονώνει τον εκπρόσωπο της «Λαϊκής Ενότητας» από τον αναγκαίο δημοκρατικό διάλογο.
Δυστυχώς η αιτιολόγηση ότι δεν υπάρχει λίστα με τους εκπροσώπους της «Λαϊκής ενότητας» σε όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους της ΕΡΤ δεν ισχύει.
Από την πρώτη στιγμή το γραφείο τύπου έχει στείλει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης σχετική λίστα εκπροσώπων της «Λαϊκής Ενότητας».
Το δικαίωμα της «Λαϊκής Ενότητας» ως 3η Κοινοβουλευτική Δύναμη να εκπροσωπείται σε όλες τις πολιτικές εκπομπές είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο.
Αγωνιστήκαμε για μία ΕΡΤ δημόσια, δημοκρατική, πλουραλιστική και όχι για ένα ραδιοτηλεοπτικό κυβερνητικά καθοδηγούμενο μέσο».

Προηγούμενο άρθροΗμερομήνια: Ο καιρός του Φετινού Χειμώνα…
Επόμενο άρθροΕξι προγράμματα μέσω ΟΑΕΔ για 71.917 προσλήψεις ανέργων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.