Ημερομήνια: Ο καιρός του Φετινού Χειμώνα…

0

imerominia1-2015-2016Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του και το φθινόπωρο βρίσκεται προ των πυλών, τα καιρικά … σενάρια δίνουν και παίρνουν με τους λαϊκούς μετεωρολόγους να ερμηνεύουν τα «ημερομήνια» και να προβλέπουν τι καιρό θα κάνει το φετινό χειμώνα.

Τα παραδοσιακά ημερομήνια βγαίνουν στις αρχές Αυγούστου και σύμφωνα με το weather-in-greece.gr προβλέπουν ότι ο καιρός από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ως το Μάρτιο θα διαμορφωθεί ως εξής:

imerominia-2015-2016Οπως φαίνεται και από τον παραπάνω πίνακα ο Σεπτέμβριος όπως και ο Οκτώβριος θα είναι βροχεροί, ενώ ο χειμώνας θα είναι ιδιαίτερα βαρύς αλλά και ξηρός, αφού προβλέπονται χιόνια, ήδη από το Νοέμβριο αλλά όχι και ιδιαίτερες βροχές.

Προηγούμενο άρθροΚόκα και όργια με “μοντέλα”, από γνωστά ονόματα της showbiz στη Μύκονο!
Επόμενο άρθροΛαφαζάνης: “Η ΕΡΤ είναι κυβερνητικά καθοδηγούμενο μέσο”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.