Άφαντος ο Σύριος εργάτης που έριξε τον εργολάβο του από τον 3ο όροφο οικοδομής!

0

948872789Άφαντος πάρα το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας παραμένει  αλλοδαπός από τη Σύρια που το μεσημέρι της Δευτέρας (17/08)   έστειλε στο νοσοκομείο τον εργολάβο  που τον είχε προσλάβει και ένα ακόμη εργάτη .

Οι τρεις άνδρες  πραγματοποιούσαν εργασίες μόνωσης σε ταράτσα πολυκατοικίας στην οδό Παπαναστασίου στο Ηράκλειο Κρήτης. Υπό συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί ο Σύριος σε έξαλλη κατάσταση πήρε ένα σίδερο και άρχισε να τους χτυπά, με συνεπεία ο εργολάβος να κατρακυλήσει από τη σκάλα του κτίσματος. Αιτία όπως έγινε γνωστό να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Επί τόπου μόλις ενημερώθηκαν έσπευσαν ΕΚΑΒ και αστυνομία .Οι διασώστες μετέφεραν τους τραυματίες που είχαν τραυματιστεί  κατά κύριο λόγο στο κεφάλι στο Νοσοκομείο ενώ η αστυνομία άρχισε να αναζητά τον αλλοδαπό που μετά το επεισόδιο το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε. Τις έρευνες της ΕΛΑΣ δυσκολεύει το γεγονός πως δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για την ταυτότητα του Σύριου, αφού φέρεται να πήγε πρώτη φορά για μεροκάματο στο συγκεκριμένο εργολάβο. Βεβαίως αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν και νομικά ζητήματα που σχετίζονται με την απασχόληση του, καθώς είναι προφανές ότι δεν υπήρξε κανονική πρόσληψη του.

Ο 41χρονος εργάτης άφωτου οι γιατροί στα ΤΕΠ αντιμετώπισαν τα τραύματα του μετά τις πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο ενώ ο εργολάβος πιο σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι από χθες παραμένει στο νοσοκομείο.

Προηγούμενο άρθροΦρίκη στο Μεσολόγγι! Βίαζε την 91χρονη μητέρα του φίλου του…
Επόμενο άρθροΑγιος Κοσμάς Αιτωλός: Το πρόγραμμα των διήμερων εκδηλώσεων στο Ναό της Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.