Εδώ η Ελλάδα καίγεται και η Ζωή το “χαβά” της!!!

0

kon5Ολη η κυβερνηση αυτή τη στιγμή προσπαθεί να πείσει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να αλλάξει τη διαδικασία συζήτησης της ελληνικής πρότασης.

Η πρόεδρος της Βουλής επέβαλε τη λεπτομερή συζήτηση σε 4 επιτροπές για να συζητηθούν τα μέτρα και ζήτησε να μπει στην Ολομέλεια η συμφωνία αύριο!

Από την κυβέρνηση αναφέρεται ότι η κ. Κωνσταντοπούλου θα μπορούσε να φέρει τη συμφωνία σε μια μόνο επιτροπή, την Επιτροπή Οικονομικών, ενώ αφήνεται να εννοηθεί ότι επίτηδες γίνονται εκ μέρους της αυτές οι κινήσεις.

Τέτοιο χρονοδιάγραμμα δεν είναι εφικτό για την κυβέρνηση.

Η συμφωνία πρέπει να συζητηθεί και να δοθεί εξουσιοδότηση απόψε, ώστε το Eurogroup να την εγκρίνει αύριο.

Από την κυβέρνηση διευκρινίζεται, μάλιστα, ότι η συζήτηση απόψε στη Βουλή πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο ως τις 8-9 το βράδυ, και όχι ξημερώματα…

Προηγούμενο άρθροΝέα Χαλκηδόνα: Mπήκε με όπλο στο “Σκλάβενιτη” και έφυγε με ένα πεντοχίλιαρο!
Επόμενο άρθροΒάσεις 2015: Πτώση σε όλα τα πεδία εκτός του 5ου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.