Βάλε ΤΕΛΟΣ στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙ χωρίς Δράκο” & στην ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

0

TSIPRAS-OYRESΤα παίγνια και τα παραμύθια πρέπει να λάβουν ΤΕΛΟΣ σήμερα κύριε Τσίπρα!!! ΤΕΛΟΣ!!!

Πέντε μέρες μετά την ανακοίνωση για το  δημοψήφισμα -το ερώτημα του οποίου είναι άκυρο, μια και την Τετάρτη ο ίδιος κάνατε νέα πρόταση στους δανειστές 29δις με διετές μνημόνιο- η κόλαση στη χώρα ξεκίνησε!!! Δημοψήφισμα, το οποίο έβαλε “ταφόπλακα” σε όποια διαπραγματευτικά όπλα είχαμε! Αν βγει ΟΧΙ, τότε γειά σας! Αν βγει ΝΑΙ, τότε οι δανειστές θα μας πουν “καλώς τα παιδιά”… και οι όποιοι όροι τους θα είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!!! Μιλάμε για τρέλα…

Αν σε πέντε μέρες οι τράπεζες δεν έχουν ούτε 60 ευρώ να δώσουν στον κοσμάκη, δεν υπάρχουν χρήματα για ολόκληρες τις συντάξεις και οι πατεράδες/ μανάδες μας, παππούδες/γιαγιάδες μας ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ από τα ξημερώματα στις ουρές για να πάρουν το ψωμί τους… τι θα γίνει τις επόμενες 15 μέρες ή μήνα;;;

Μας κάνετε πλάκα;;; Με άδεια ταμεία, χωρίς παραγωγή, με default (χρεωκοπία) στη παγκόσμια οικονομία, χωρίς συμμάχους, χωρίς σώβρακα… τι στο καλό περιμένετε ακόμα;;; Και αυτά περί δραχμής (δράκος) κλπ που έχετε ή έχουν κάποιοι δικοί σας στο μυαλό τους… ΔΕΝ υπάρχουν!!! ΔΕΝ γίνεται να πάμε σε δικό μας νόμισμα, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς να έχουμε εξασφαλίσει τα βασικά αγαθά!!! Δυστυχώς αυτή η “ευκαιρία” χάθηκε το 2010…

Κύριε Τσίπρα, βάλε ΤΕΛΟΣ στο “ΠΑΡΑΜΥΘΙ χωρίς Δράκο” & στην ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΜΕΣΑ!

Δείτε το ρεπορτάζ του nooz:

Ατέλειωτες ουρές συνταξιούχων σχηματίζονται από τα ξημερώματα της Τετάρτης έξω από τα 1.000 υποκαταστήματα τραπεζών που άνοιξαν, προκειμένου να πάρουν τα 120 ευρώ από τις συντάξεις τους. Πρόκειται για συνταξιούχους που δεν διαθέτουν χρεωστική κάρτα ή κάρτα ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ και οι οποίοι θα πρέπει να περάσουν από το γκισέ των τραπεζών μέχρι την Παρασκευή για να εξυπηρετηθούν. Σημειώνεται ότι επικράτησε μεγάλη σύγχυση για τον τρόπο με τον οποίο θα δοθούν οι συντάξεις. Μετά την απόφαση που ελήφθη αργά τη νύχτα της Τρίτης για εξυπηρέτηση με αλφαβητική σειρά, κάτι για το οποίο ελάχιστοι συνταξιούχοι ήταν ενήμεροι, οι ουρές που σχηματίστηκαν έξω από τα υποκαταστήματα ήταν μεγάλες και η αγανάκτηση έντονη.

Μετά τις αντιδράσεις, η ΤτΕ εξέδωσε ανακοίνωση το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με την οποία όλοι οι συνταξιούχοι θα εξυπηρετηθούν κατά σειρά προτεραιότητας.

Στα γκισέ των τραπεζών θα εξυπηρετούνται, με βάση τους ισχύοντες περιορισμούς, συνταξιούχοι των εξής ασφαλιστικών ταμείων:

1) ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, που έχει πιστώσει τους λογαριασμούς των συνταξιούχων
από το βράδυ της Παρασκευής, 26 Ιουνίου.
2) ΤΑΠ-ΟΤΕ, που έχει πιστώσει τους λογαριασμούς των συνταξιούχων από σήμερα το μεσημέρι, 30 Ιουνίου.
3) ΤΑΠ-ΔΕΗ, που οι λογαριασμοί θα πιστωθούν απόψε το βράδυ.
4) ΝΑΤ, που έχουν πιστωθεί από χθες, Δευτέρα 29 Ιουνίου.
5) ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, που έχουν πιστωθεί από το βράδυ της 26ης Ιουνίου.
6) ΕΤΑΑ, που έχουν πιστωθεί από τις 26 Ιουνίου.
7) ΟΓΑ, που θα πιστωθούν σήμερα το βράδυ, 30 Ιουνίου.
8) ΟΑΕΕ, που θα πιστωθούν αύριο, 1 Ιουλίου 2015, μετά τις 11.00 το πρωί.

Ισχυρή αστυνομική παρουσία

Περίπου 8.000 αστυνομικοί θα δημιουργήσουν κλοιό ασφαλείας και βοήθειας ηλικιωμένων, γύρω από τα 968 υποκαταστήματα τραπεζών, που θα ανοίξουν σε όλη την Ελλάδα, καλούμενοι να αντιμετωπίσουν το όποια απρόβλεπτη κατάσταση τυχόν δημιουργηθεί.

Σχεδόν 3.000 αστυνομικοί βρίσκονται έξω από τις 344 τράπεζες που θα λειτουργήσουν στην Αττική και επιπλέον 5.000 αστυνομικοί για τα 624 υποκαταστήματα, τα οποία θα ανοίξουν στην υπόλοιπη χώρα.

Δύο αστυνομικοί πληρώματος περιπολικού της Άμεσης Δράσης, τέσσερις αστυνομικοί μιας ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και δύο αστυνομικοί πεζής περιπολίας, θα είναι ουσιαστικά η “μόνιμη” αστυνομική δύναμη που θα βρίσκεται έξω από κάθε υποκατάστημα τράπεζας εκτός των παροδικών περιπολιών αστυνομικών της τάξης και ασφάλειας.

Από την Κυριακή, η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών υπέβαλε αίτημα στην Ελληνική Αστυνομία σχετικά με τα μέτρα που θα παρθούν για το άνοιγμα των τραπεζών και ανέμενε σχετική επίσημη απάντηση για την λήψη τους.

Πέρα όμως από την “σφικτή” αστυνόμευση των συναλλαγών πρώτιστο μέλημα των αστυνομικών θα είναι η παροχή βοήθειας σε ευπαθείς ομάδες πολιτών (ηλικιωμένους, εγκύους, ΑμεΑ κ.ά), ακόμη και μεταφορά στις κατοικίες τους.

Στο πλαίσιο παροχής βοηθείας δόθηκε και ο δεύτερος αριθμός επικοινωνίας των πολιτών με την αστυνομία, στον αριθμό 11188 του Cyber Alert της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το οποίο θα λειτουργήσει στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και θα υποδέχεται καταγγελίες για προβλήματα των πολιτών.

Προηγούμενο άρθροΜαζί με Σομαλία, Σουδάν και Ζιμπάμπουε…
Επόμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΟ: “Ο Τσίπρας αποδέχεται όλους τους όρους των δανειστών με ελάχιστες αλλαγές”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.