Αναγνωρίστηκε το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε στο Καρέα…

0

kareas-ptomaΤο απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου από δυνάμεις της Πυροσβεστικής σε καμένη έκταση στον Καρέα, ανήκει τελικά στον αγνοούμενο 47χρονο αρχιφύλακα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, τον άτυχο άντρα αναγνώρισε η αδελφή του από ένα ρολόι που φορούσε στο χέρι του, το οποίο δεν είχε καεί.

Για την υπόθεση είχε μιλήσει και νωρίτερα στο Mega ο Επιτελάρχης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Στέφανος Σπανέας.

Ο 47χρονος αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να παγιδεύτηκε στις φλόγες κατά τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στον Υμηττό την Παρασκευή και στην προσπάθειά του να σωθεί ανέβηκε περίπου 100 έως 200 μέτρα στο βουνό. Όμως, δεν τα κατάφερε.

Στην ερώτηση αν τελικά πέθανε από αναθυμιάσεις ή κάηκε, ο κ. Σπανέας απάντησε πως προς το παρόν η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έχει αναλάβει την προανάκριση, περιμένει το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Σημειώνεται, ότι η σορός του εντοπίστηκε μέσα στα αποκαΐδια πολύ κοντά στο μνημείο πεσόντων πυροσβεστών, που είχαν απανθρακωθεί το 1995.

Από την αρχή, όλα τα στοιχεία συνέκλιναν πως επρόκειτο για τον 47χρονο.

Πρόκειται για έναν κάτοικο του Καρέα, αρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος υπηρετούσε στις παιδικές κατασκηνώσεις και ήταν σε αναρρωτική άδεια λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας. Τα ίχνη του χάθηκαν την Παρασκευή, όταν ο άνδρας έφυγε από το σπίτι του για να κάνει βόλτα με το σκύλο του.

Έκτοτε, δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Τελευταία φορά που μίλησε με τη σύζυγό του, ήταν λίγο μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς.

Η ταυτοποίηση της σορού θα γίνει και με τη μέθοδο DNA.

Προηγούμενο άρθρο“Εγώ σήκωσα τα 200 χιλιάρικα” είπε η μάνα της Βαλαβάνη!!!
Επόμενο άρθροΠύρινα μέτωπα σε Ζάκυνθο, Τρίπολη, Πάλαιρο – συναγερμός στη Λακωνία!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.