Σπείρα έκλεβε επιβάτες του ΗΣΑΠ και του ΜΕΤΡΟ με απειλή μαχαιριού

0

hsapΣπείρα, η οποία αποτελείτο από τρία άτομα και το τελευταίο διάστημα είχε διαπράξει, με τη χρήση βίας, τουλάχιστον οκτώ ληστείες σε βάρος επιβατών στους συρμούς του μετρό και του ΗΣΑΠ, εξάρθρωσε η υποδιεύθυνση ασφάλειας Πειραιά.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 17χρονος Έλληνας και ένας 18χρονος υπήκοος Αλβανίας, ενώ αναζητούνται ένας 18χρονος ελληνικής υπηκοότητας και άγνωστος αριθμός συνεργών τους.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι συλληφθέντες, από κοινού με τους συνεργούς τους, τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο, αφού επιβιβάζονταν σε συρμούς του μετρό και του ΗΣΑΠ, εντόπιζαν τα θύματά τους και με την απειλή ή τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού, αφαιρούσαν κινητά τηλέφωνα, χρηματικά ποσά και αντικείμενα αξίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΜήνυση κατά του Σερραίου εξολοθρευτή φιδιών
Επόμενο άρθροΕμπόριο ναρκωτικών μέσα στο ΑΠΘ – Η έφοδος της αστυνομίας μέσα στο πανεπιστήμιο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.