Εμπόριο ναρκωτικών μέσα στο ΑΠΘ – Η έφοδος της αστυνομίας μέσα στο πανεπιστήμιο

0

ap82Επιχείρηση πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. στους χώρους εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και περιμετρικά του Ιδρύματος, με στόχο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και κυρίως της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή συναδέλφων τους της ΟΠΚΕ, συνέλαβαν πέντε άτομα, ηλικίας από 17 έως 36 ετών, με την κατηγορία της αγοραπωλησίας ναρκωτικών. Πρόκειται για τρεις Αλβανούς και δύο Έλληνες, που οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα πλημμελειοδικών.

Οι αλλοδαποί, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν δύο δέματα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), βάρους 80,8 γραμ., όπως επίσης 65 μικροδέματα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 40,3 γραμ. και το χρηματικό ποσό των 625 ευρώ, φέρονται ότι πούλησαν μικροποσότητες χασίς στους δύο Έλληνες. Δύο εκ των Αλβανών κατηγορούνται επιπλέον ότι εισήλθαν παράνομα στη χώρα και κατείχαν διαβατήρια με πλαστές σφραγίδες.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΣπείρα έκλεβε επιβάτες του ΗΣΑΠ και του ΜΕΤΡΟ με απειλή μαχαιριού
Επόμενο άρθροΗ ΦΕΑ… η τέταρτη ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας που πανηγύρισε την άνοδο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.