Πως οι υποψήφιοι θα δουν την βαθμολογία των Πανελληνίων 2015 ηλεκτρονικά

0

panelliniesΤην εβδομάδα από 22 έως 26 Ιουνίου 2015 αναμένεται να ανακοινωθεί η βαθμολογία των Πανελλήνιων 2015 και οι μαθητές από την ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr θα έχουν πρόσβαση σε αυτές ηλεκτρονικά πληκτρολογώντας τον 8ψηφιο κωδικό και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο.

Οι αναλυτές προβλέπουν πτώση των βάσεων 2015 σε όλα σχεδόν τα Επιστημονικά Παιδεία καθώς τα φετινά θέματα ήταν αυξημένης δυσκολίας σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Ξεκάθαρη εικόνα θα υπάρχει όταν ανακοινωθεί η βαθμολογία για τις Πανελλήνιες 2015.

Παράλληλα σε λίγες ημέρες όλοι οι υποψήφιοι για τις πανελλήνιες εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ,θα προσέλθουν για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), για να τον χρησιμοποιήσουν κατά την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου, και αμέσως μετά θα αρχίσει η διαδικασίας της ηλεκτρονικής υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων.

Οι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων (χωρίς νέα εξέταση) θα μπορούν να αποκτούν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) σε όποιο Λύκειο τους εξυπηρετεί.

Η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων θα γίνει και φέτος ηλεκτρονικά, μέσω διαδικτύου, ως τις αρχές Ιουλίου. Αντίστοιχα, οι βάσεις εισαγωγής αναμένεται να ανακοινωθούν το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Σημειώνεται ότι οι περσινές (2014) βάσεις είχαν ανακοινωθεί στις 28 Αυγούστου

ΠΗΓΗdikaiologitika.gr
Προηγούμενο άρθρο“Πράσινη Κυριακή”
Επόμενο άρθροΣυγκλονίζει ο διοικητής του «Ελπίς»: “10.000 αυτοκτονίες σε πέντε χρόνια – Η τελευταία ήταν του παιδιού μου”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.