psifoforia-fx-vasilopoylos-nea-filadelfiaΈνα χρόνο και κάτι μέρες από τις δημοτικές εκλογές (25/05/2014) και την εκλογή του Άρη Βασιλόπουλου και της “Δύναμης Πολιτών” στη διοίκηση του δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, το Fx-news.gr δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες – δημότες να αξιολογήσουν τη δημοτική αρχή για τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της, με τη παρακάτω ψηφοφορία:

[yop_poll id=”2″]

Η ψηφοφορία ξεκίνησε την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015 και θα λήξει την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 στις 23.59.

Διευκρινίζουμε ότι (Όροι ψηφοφορίας): Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Fx-news.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν. Οι χρήστες θα μπορούν να ψηφίζουν μία(1) φορά, και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη της ψηφοφορίας στην έντυπη εφημερίδα Fx-news.

 

Προηγούμενο άρθροΠοιος είναι ο νεαρός δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά;
Επόμενο άρθροΔιήμερο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών στη Νέα Χαλκηδόνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.