Η “Τράπεζα Αγάπης” της “Παναγίτσας” ευχαριστεί

0

Από την “Τράπεζα Αγάπης” της “Παναγίτσας” λάβαμε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ Πρόεδρος και οι κυρίες του φιλόπτωχου

Ευχαριστούμε  όλους τους επώνυμους και ανώνυμους της πόλης μας, επιχειρήσεις
επαγγελματίες, σχολεία, συλλόγους και λαϊκή αγορά, για την πολύ ευγενική και γεμάτη αγάπη προσφορά , μέσω της Τράπεζας Αγάπης  της ενορίας μας, για τους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας

Τα τρόφιμα αυτά  ενίσχυσαν σημαντικά τις άπορες οικογένειες στις οποίες διανεμήθηκαν κατά την φετινή εορτή του Πάσχα, όπως και τα τέσσερα τελευταία χρόνια που λειτουργεί η τράπεζα αγάπης, ιδιαιτέρως δε, μέσα στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε όλοι μας.

Επίσης ευχαριστούμε  τις εθελόντριες και εθελοντές για την συμβολή τους στη λειτουργία της Τράπεζας  Αγάπης τα τέσσερα χρόνια.

Ευχόμαστε λοιπόν ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός,  να σας χαρίζει προσωπική και οικογενειακή υγεία, η δε χάρις, ο φωτισμός και η ευλογία Του να είναι πάντα μαζί σας και να σας ενισχύει.

Μετά της εν Χριστώ αγάπης

Αρχιμανδρίτης

Παντελεήμων Παπασυννεφάκης

Πρόεδρος φιλόπτωχου Ιερού Μητροπολιτικού Ναού

Κοιμήσεως Θεοτόκου  Νέας Φιλαδέλφειας

1trapeza-agaphs

Προηγούμενο άρθροΠεριβαλλοντολογικές δράσεις από παιδιά, τη Κυριακή στο ΠΠΙΕΔ
Επόμενο άρθρο“Αισθητική Σκουπιδοντενεκέδων”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.