Άγιος Κοσμάς Ν. Φιλαδέλφειας: Μνημόσυνο για τους Πατέρες Σπυρίδωνος Μικραγιαννανίτου & Μωυσή Αγιορείτη

1

agios-kosmassΤΟ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΜΙΚΡΑΓΙΑΝΝΑΝΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΤΕΛΕΣΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΘΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΩΥΣΗΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΟΥ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ – ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ:

“Φέρεται εις γνώσιν υμών ότι ο Σεβ. Μητροπολίτης Ν.Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ θα τελέσει το Μυστήριον της Θ.Ευχαριστίας εις τον Ιερόν Ναόν Αγίου Κοσμά Αιτωλού και Βασιλείου του Μεγάλου Ν. Φιλαδελφείας την Κυριακήν 21 Ιουνίου επί τη Συνάξει πάντων των αγίων Νεομαρτύρων και θα τελέσει Αρχιερατικόν Μνημόσυνον επί τη συμπληρώσει ενός έτους του μακαριστού λογίου Μοναχού Μωυσέως Αγιορείτου ως και το τεσσαρακονθήμερον μνημόσυνον του Οσιωτάτου Μοναχού Σπυρίδωνος Μικραγιαννανίτου. Κατά την Θ.Λειτουργίαν θα τεθούν πρός προσκύνησιν τα ιερά Λείψανα των αγίων Νεομαρτύρων Κοσμά του Αιτωλού και Νεκταρίου του εκ Βρυούλων.”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΥΜΝΟΓΡΑΦΟΥ:
(ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΜΟΝΑΧΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΜΙΚΡΑΓΙΑΝΝΑΝΙΤΟΥ ΣΤΙΣ 07-06-2015 Π.ΗΜΕΡΟΛ 20-6-2015 Ν.ΗΜΕΡΟΛ ΚΑΙ ΩΡΑ 17.ΟΟ Μ.Μ. ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΘΑ ΤΕΛΕΣΘΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ (18.30 Μ.Μ.) ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΓΡΥΠΝΙΑ.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΩΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΣΤΟ 2377023321 ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΡΑΒΙ…

Υ.Γ ΕΚΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΘΑ ΤΕΛΕΣΘΕΙ ΣΤΙΣ 28-6-2015 ΣΤΗΝ Ι.Μ.ΜΕΤ.ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΕΡΑΣΜΑ.

ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΤΕΛΕΣΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ,ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΓΙΑΝΝΑΝΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΟΡΟΣΤΑΤΗΣΕΙ Ο ΣΕΒ.ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ κ.ΓΑΒΡΙΗΛ .ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΡΑΣΜΑ.

Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΥΜΝΟΓΡΑΦΟΥ
ΕΚ ΤΟΥ Ι.ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Προηγούμενο άρθροΣτο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί από επίθεση τσιγγάνων
Επόμενο άρθροΟ δήμος γιορτάζει τον Κλήδονα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.