2ο Γυμνάσιο Ν.Φ.: Προσφορά στο Κοινωνικό Ιατρείο

0

Από τον σύλλογο Γονέων του 2ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας, λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

2o-gymnasio-neas-filadelfeiasΜία πολύ σημαντική και με έντονο συμβολισμό πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και των μαθητών του σχολείου μας ολοκληρώθηκε χτες, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Εκπρόσωποι του Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων και του δεκαπενταμελούς συμβουλίου των μαθητών παρέδωσαν ενώπιον πολλών μαθητών και εκπαιδευτικών σε εθελοντές του “Κοινωνικού Ιατρείου” 300 ευρώ συνολικά για την ενίσχυση της προσπάθειάς τους.Τα χρήματα προήλθαν από εκδηλώσεις των γονέων και των μαθητών.

Στη σύντομη εκδήλωση, εκπρόσωπος του Κοινωνικού Ιατρείου, αφού ευχαρίστησε γονείς και μαθητές, μίλησε για την προσπάθειά τους που σκοπό έχει την παροχή δωρεάν ιατρικής και φαρμακευτικής βοήθειας στους οικονομικά αδύναμους και ανασφάλιστους συνανθρώπους μας και ζήτησε την ενεργό συμμετοχή και την αλληλεγγύη των μαθητών και των γονέων και στο μέλλον.

Από την πλευρά του συλλόγου γονέων τονίστηκε η σημασία της αλληλεγγύης στην εποχή μας, ειδικά στον τομέα της υγείας υπό καθεστώς ανθρωπιστικής κρίσης, αλλά επισημάνθηκε επίσης και η ανάγκη της συνεχούς διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας από την Πολιτεία, ώστε να μην είναι πάντα αναγκαία η τόσο σημαντική εθελοντική πρωτοβουλία των συνανθρώπων μας και κάθε άνθρωπος να έχει πλήρη πρόσβαση στη δημόσια ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη, ανεξάρτητα από την οικονομική του δυνατότητα.

Προηγούμενο άρθροOι κάτοικοι του Νέου Ηρακλείου ανοίγουν τα οικογενειακά τους άλμπουμ
Επόμενο άρθροΜεσσηνία: Η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας αρχιμανδρίτη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.