shaya-hansen-nea-filadelfia (7)Στη Νέα Φιλαδέλφεια ζει τα τελευταία τρία χρόνια η γνωστή ποπ τραγουδίστρια Shaya (Hansen). Η Shaya γεννήθηκε στην Δανία και οι γονείς της έχουν καταγωγή από  Γουιάνα & Ινδία. Σε ηλικία 12 ετών μετακόμισε με τη μητέρα της στην Ελλάδα. Ξεκίνησε την καριέρα της συμμετέχοντας στο τηλεοπτικό show POP STARS, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία των Hi-5 – του πιο πετυχημένου all girl pop band. Μετά τη διάλυσή τους, η Shaya ξεκίνησε καριέρα ως solo artist και συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες του χώρου, ενώ ήταν υποψήφια για τη Eurovision 2015 με το τραγούδι «Sunshine» (Eurovision GREECE 2015).

Στο σπίτι της, μια μοντέρνα μονοκατοικία στη Νέα Φιλαδέλφεια, η Σάγια εξήγησε τους λόγους που μετακόμισε στη πόλη μας. Επέλεξε να μην ζήσει σε κάποιο διαμέρισμα, καθώς όπως λέει, «έχω δικό μου στούντιο ηχογράφησης και θέλω να μην ενοχλώ τους γείτοντες και ούτε εκείνοι εμένα. Το σπίτι διαθέτει επίσης αυλή. Εκεί χαλαρώνω όταν φτιάχνει ο καιρός».

shaya-hansen-nea-filadelfia (4)Μπαίνοντας είναι το σαλόνι και η κουζίνα. Στο ισόγειο βρίσκεται και το στούντιο ηχογράφησης, στο οποίο η Σάγια περνάει πολλές ώρες. Η κρεβατοκάμαρα είναι στον πάνω όροφο. Το σπίτι της το έχει διακοσμήσει, όπως λέει, όλο μόνη της!

shaya-hansen-nea-filadelfia (3)«Είναι μοντέρνο με νεοκλασικά στοιχεία. Η τραπεζαρία και ο μπουφές στο σαλόνι είναι οικογενειακά κειμήλια από την μητέρα μου. Την τραπεζαρία την μεταποίησα, την έβαψα λευκή και άλλαξα την επένδυση στις καρέκλες. Τα πατώματα είναι ξύλινα και όλοι οι τοίχοι είναι σε απαλή γκρι απόχρωση, ενώ ορισμένα σημεία είναι από πέτρα. Το τζάκι στο σαλόνι το ανάβω πάντα τον χειμώνα. Συνήθως ξεκουράζομαι στον καναπέ, που έχει πολλά μαξιλάρια σε έντονα χρώματα»

shaya-hansen-nea-filadelfia (5) shaya-hansen-nea-filadelfia (6) shaya-hansen-nea-filadelfia (8)

ΠΗΓΗΠεριοδικό ΟΚ!
Προηγούμενο άρθροΠροσοχή, σκληρές εικόνες: Αρκούδα επιτέθηκε σε γυναίκα και την έθαψε για… να την φάει αργότερα!
Επόμενο άρθροΟ δράκος του Facebook! Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.