Πολύς κόσμος στο παζάρι-πανηγύρι για… τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς στη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα την πρώτη από τις τρεις ημέρες που θα διαρκέσει.DSC_0212Βόλτα μπροστά από τους πάγκους των μικροπωλητών για κατοίκους από όλη την Αττική, αλλά για ψώνια… “μνημόνιο”!!! Στα καταστήματα της περιοχής η κίνηση ήταν κάτι παραπάνω από αναιμική… και κατώτερη των προσδοκιών.

DSC_0216Αρκετά καλή ήταν η οργάνωση των πάγκων κατά μήκος της Δεκελείας και σε ελάχιστες περιπτώσεις παράνομοι μικροπωλητές είχαν καταλάβει το κέντρο του δρόμου. Σε αυτό βοήθησε και η επιτροπή ελέγχου της δημοτικής αρχής (δημοτικοί σύμβουλοι) που σε συνεργασία με την αστυνομία κατάφεραν να ελέγξουν σε μεγάλο ποσοστό την παρανομία.

Τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της ημέρας, “σημάδεψε” η κατάληψη του stage συναυλιών για λίγα λεπτά από άτομα της κατάληψης του Κενταύρου.

Γύρω στις 9.00μμ το τοπικό συγκρότημα ΑΛΚΜΑΝ άνοιξε τον κύκλο συναυλιών του τριημέρου.

Με αρκετή καθυστέρηση -λόγω της “κατάληψης” ανέβηκαν στο stage οι “Χαϊνηδες”. Εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση του λυράρη του γκρουπ Δημήτρη Αποστολάκη. Να σημειώσουμε ότι οι Χαϊνηδες” είναι ένα από τα τρία συγκροτήματα του τριημέρου που θα πληρωθούν από τον Δ.Φ.Χ. (κόστος 6.200€ με Φ.Π.Α.). Τα υπόλοιπα συγκροτήματα παίζουν εθελοντικά.

Προηγούμενο άρθροΈξοδος Πρωτομαγιάς & μποτιλιάρισμα στις Εθνικές οδούς!
Επόμενο άρθροΓιατί ακυρώθηκε ο διαγωνισμός για το Κυλικείο του Νεκροταφείου! (ΕΓΓΡΑΦΟ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.