Έξοδος Πρωτομαγιάς & μποτιλιάρισμα στις Εθνικές οδούς!

0

image

Κομφούζιο επικρατεί στις εξόδους των αστικών κέντρων, με τους εκδρομείς του τριημέρου της Πρωτομαγιάς να πρέπει να οπλιστούν με μεγάλη υπομονή.

Η έξοδος άρχισε από χθες, ωστόσο σήμερα κορυφώνεται, με την κίνηση στις εθνικές οδούς να είναι πολύ αυξημένη.

Αυτή την ώρα, ουρές χιλιομέτρων έχουν δημιουργηθεί στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας με κατεύθυνση προς Κηφισιά, με το μποτιλιάρισμα να ξεκινά από Ρέντη και να φτάνει μέχρι το ύψος της Βαρυμπόμπης.

Προβλήματα σημειώνονται και στα διόδια Μαλγάρων και στον δρόμο προς Χαλκιδική.

Παράλληλα, μεγάλη κίνηση παρατηρείται και στους υπεραστικούς σταθμούς ΚΤΕΛ, με την πληρότητα των λεωφορείων να αγγίζει ακόμη και το 100%. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις να έχουν προγραμματιστεί και έκτακτα δρομολόγια.

Υπενθυμίζεται ότι η Τροχαία έχει λάβει αυξημένα μέτρα, για την ασφαλή κυκλοφορία των πολιτών και την πρόληψη των ατυχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.

Δεμένα τα πλοία

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα λιμάνια της χώρας, λόγω της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Για όλες τις ημέρες έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των ταξιδιωτών, ενώ πολλές ακτοπλοϊκές εταιρείες έχουν, ήδη, αποστείλει σχετικά έγγραφα για εκτέλεση δρομολογίων μετά τη λήξη της σημερινής κινητοποίησης μετά τις 24:00.

newpost.gr

Προηγούμενο άρθροΠρωτομαγιά: “Κατάληψη” του stage μουσικής στην πλ. Πατριάρχου από την “Κατάληψη Κενταύρου”! (video)
Επόμενο άρθροΠρωτομαγιά 1η μέρα: Γέμισε από κόσμο η πόλη… αναιμική η κίνηση στα μαγαζιά! (video-photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.