Νέος ισχυρός Σεισμός 7,4R στο Νεπάλ!

0

8981Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών έπληξε εκ νέου σήμερα το Νεπάλ, σπέρνοντας τον πανικό στους κατοίκους του Κατμαντού που πετάχτηκαν έντρομοι στους δρόμους, λίγες εβδομάδες μετά τη φονική σεισμική δόνηση που άφησε πίσω της τουλάχιστον 8.000 νεκρούς και εκατοντάδες χιλιάδες κατεστραμμένα κτίρια.

Το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ αναθεώρησε την αρχική μέτρηση του μεγέθους της δόνησης από 7,1 σε 7,4, ενώ το επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται σε απόσταση 68 χιλιομέτρων δυτικά της πόλης Νάμσε Μπαζάρ, κοντά στο Εβερεστ, και σε βάθος μόλις 19 χιλιομέτρων.

Η τελευταία σεισμική δόνηση έγινε αισθητή ακόμα και στη μακρινή ινδική πρωτεύουσα, Δελχί, καθώς και στην Ντάκα, πρωτεύουσα του Μπανγκλαντές, σύμφωνα με το BBC.

CEymx2yUEAAxA3K

ΠΗΓΗefsyn.gr
Προηγούμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Καταπολέμηση Κουνουπιών Κηφισού ποταμού, ρεμάτων και άλλων χώρων
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: “Ξεκινούν εργασίες καθαρισμού – αίτηση για περίφραξη 29 στρεμμάτων”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.