Π.Π.Ι.Ε.Δ.: Παράδοση των είδών πρώτης ανάγκης στο Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα»

0

Την Τετάρτη 08/04/2015 ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος και Πρόεδρος του Παγκοσμίου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού Διασποράς, κ. Αριστείδης Βασιλόπουλος, η Αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ, κα Ευτυχία Παπαλουκά και εργαζόμενοι του ΠΠΙΕΔ, στα πλαίσια της φιλανθρωπικής δράσης που οργανώθηκε από το Ίδρυμα σε συνεργασία με το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου μας, παρέδωσαν τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν τις προηγούμενες δύο εβδομάδες στο Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα».

Η δράση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς συνολικά συγκεντρώθηκαν 700 κιλά τρόφιμα, 2000 τεμάχια πάνες, πολλά παιχνίδια, ρούχα και είδη προσωπικής φροντίδας για τα 85 παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα».

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους απλούς πολίτες, συλλόγους, ΚΑΠΗ αλλά και επιχειρήσεις της πόλης μας, που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία και προσέφεραν από το υστέρημά τους και ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα με υγεία.

Προηγούμενο άρθροΓυναίκα-τέρας σκότωνε το παιδί της λίγο-λίγο για να προσελκύσει τη συμπάθεια των social media!
Επόμενο άρθροΣύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν οι ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΥΓΕΙΑΣ με τον Δ.Φ.Χ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.