Σαββατοκύριακο στη Στρούγκα με θέατρο και σινεμά

0

55664654846Το Σάββατο 21/3, στις 8.30 η θεατρική ομάδα εκπαιδευτικών “Μη χάνεσαι” παρουσιάζει την θεατρική παράσταση “Ο Ρωμηός” σε κείμενα του Γεωργίου Σουρή, σε σκηνοθεσία Κοσμά Κονδύλη.

Την Κυριακή 22/3, στις 8.30, το Cine Strouga προβάλλει τον “Βασιλιά” του Νίκου Γραμματικού: Ο 35χρονος Βαγγέλης μόλις αποφυλακίζεται, εγκαταλείπει την Αθήνα και την εμπλοκή του με τον κόσμο των ναρκωτικών και επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι σε ένα χωριό της Πελοποννήσου. Συναντά όμως την ξενοφοβία των συγχωριανών του οι οποίοι εμποδίζουν το νέο του ξεκίνημα.

Είσοδος όπως πάντα ελεύθερη σε όλες τις δραστηριότητες.
Σας περιμένουμε και στο αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο της Πέμπτης, το αυτοδιαχειριζόμενο μπαρ της Παρασκευής και τις συνελεύσεις της Τρίτης…

Προηγούμενο άρθροΜαρτυρία – κλειδί αλλάζει τα δεδομένα στο θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη;;;
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση του συντονιστικού του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.