Ν.Φιλαδέλφεια: Έγινε το reunion… στο ποδόσφαιρο (Φωτορεπορτάζ)

0

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 24 ΧΡΟΝΙΑ …!!!

Η Μεγάλη συγκίνηση και χαρά που εμφανίστηκε στην συνάντηση που μετά από 24 ολόκληρα χρόνια ξαναβρέθηκαν μαζί ορισμένοι ποδοσφαιριστές και μέλη του Δ.Σ της παντοδύναμης τότε ομάδας της Φιλαδέλφειας (1991-92-1993)που αργότερα μετονομάστηκε σε Α0ΝΦ-ΑΤΤΑΛΟΣ ήταν εμφανή και διάχυτη…!!!

Η αρχική έκπληξη διαδέχθηκε το πείραγμα και το αστείο από την εμφάνιση ορισμένων αφού η καραφλίτσες οι κοιλίτσες και κάποιες άσπρες τρίχες έχουν κάνει την εμφάνισή τους …!!! και εκεί τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν : Ρε συ πώς έγινες έτσι ? πω πω πω πως άλλαξες ? τι έχεις κάνει στην ζωή σου ? παντρεύτηκες ? έχεις παιδιά ? κλπ και στη συνέχεια να περάσουν στις αναφορές του παρελθόντος : θυμάσαι τότε ? είχαμε ομαδάρα …!!! τότε εσύ ? ο άλλος ? εγώ…!!! Και τα πηγαδάκια πήραν φωτιά η συγκίνηση μέσα από τις αναμνήσεις ερχόντουσαν και έφευγαν σαν αστραπή λες και δεν πέρασε μια μέρα , φαινόταν σαν άλλοτε τότε που στα αποδυτήρια άκουγαν τις οδηγίες από τον προπονητή τους και τα μάτια τους πέταγαν φλόγες … Είχαμε και βραβεύσεις τις τότε εποχής όπως : Στον τότε πρόεδρος Τρύφων Μπέλμπας από τον τότε αρχηγό Αντώνη Ακάλεστο Στον τότε προπονητής (1992) Γιώργος Ουσταμπασίδης από τον Θοδωρή Αλέξη Στο τότε μέλος του Δ.Σ και υπεύθυνη του τότε γυναικείου Μαργαρίτα Μυλωνά ΑΠΟ ΤΟΝ Κώστα Βάππα Στην τότε Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων Γωγώ Νικολοπούλου από τον Χρήστο Κοπελούζο Στον τότε Αρχηγό της πρώτης ομάδας Αντώνη Ακάλεστο από τον τότε αρχηγό Γρηγόρη Ρομπόκη Και βέβαια ο καθένας από τους βραβευμένους εμφανώς συγκινημένος εκδήλωνε την χαρά του και την ευχαρίστησή του για αυτή την συνάντηση Κοινή συνισταμένη ΟΛΩΝ η επανάληψη της συνάντησης και προσπάθεια από ΟΛΟΥΣ να είναι και εκείνοι που για διάφορους λόγους απουσίαζαν … ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΕΥΡΕΘΥΚΑΝ Μέλη του τότε Δ.Σ προπονητές-ποδοσφαιριστές αλλά και παλαίμαχοι όπως και από τις νεότερες γενιές αθλητών: Τρύφωνας Μπέλμπας-Μαργαρίτα Μυλωνά-Χρήστος Κοπελούσος –Τάσος Μυλωνάς-Γιώργος Καλαϊτζίδης –Γωγώ Νικολοπούλου- Κώστας Ευανγγελινός-Βαγγέλης Γιαννακουδάκης (Δάσκαλος)(Προπονητές : Γιώργος Ουσταμπασίδης-Ξενοφών Μπουσούς –Σάκης Γκριτζάς Γιάννης Στουραϊτης –Αντώνης Σουλακέλλης)Παναγιώτης Κούτρας-Παύλος Κοσμίδης Διονύσης Νερατζίνης-Γιάννης Μπέλμπας-Άρης Πούλιος Και από τους αθλητές : Αντώνης Ακάλεστος –Θοδωρής Αλέξης-Γρηγόρης Ρομπόκης του Ιωάννη-Γιάννης Μπαφαλούκος-Χρήστος Νινιδάκης Σωτήρης Σμυρνής-Πέτρος Γκέρμπεσης-Κώστας Βάππας-Λευτέρης Χαλιάτσος-Σωτήρης Μαντάος-Γιώργος Γιαννόπουλος—Βαγγέλης Παπατζιτζές-Κώστας Νικολόπουλος-Μιχάλης Πέππας…

Με την ελπίδα ότι δεν ξέχασα κάποιον τους εύχομαι τα καλύτερα…!!! ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ …!!!

-Βαγγέλης Γιαννακουδάκης (Δάσκαλος)-

Προηγούμενο άρθροΔΦΧ: “Φρέσκο γάλα 47.824€”
Επόμενο άρθροΗ Φιλανδία στέλνει στη Eurovision punk μπάντα με σύνδρομο Down! (video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.