Η Φιλανδία στέλνει στη Eurovision punk μπάντα με σύνδρομο Down! (video)

0

554874878Η Φινλανδία συγκινεί και δίνει το παράδειγμα. Η Σκανδιναβική χώρα στέλνει στον διαγωνισμό της Eurovision για το 2015 ένα συγκρότημα τα μέλη του οποίου έχουν σύνδρομο Down και αυτισμό.
Οι  ΡΚΝ (Pertti Kurikan Nimipäivät) που το μουσικό τους ύφος κινείται μεταξύ heavy metal και punk θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό που θα γίνει στη Βιέννη το Μάιο με το “I Always Have To”.

Το τραγούδι τους έχει διάρκεια 1 λεπτό και 42 δευτερόλεπτα και θα είναι ένα από τα μικρότερα που έχουν ακουστεί ποτέ σε τελικό Eurovision.

Τα τέσσερα μέλη, οι Kari Aalto, Pertti Kurikka, Sami Helle και Toni Välitalo γνωρίστηκαν σε ένα εργαστήριο για άτομα με διανοητική αναπηρία στο Ελσίνκι και δημιούργησαν τη μπάντα τους το 2009.

 

ΠΗΓΗnews247.gr
Προηγούμενο άρθροΝ.Φιλαδέλφεια: Έγινε το reunion… στο ποδόσφαιρο (Φωτορεπορτάζ)
Επόμενο άρθροΑπόφαση – σοκ: Στα Πανεπιστήμια ενσωματώνονται τα ΤΕΙ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.