Στη μνήμη του μεγάλου Εφόρου του ποδηλατικού τμήματος της ΑΕΚ, επί εποχής Λουκά Μπάρλου, του αθάνατου Γιώργου Τρανόπουλου, αναβιώσε μετά από 3 χρόνια ο ποδηλατικός Γύρος της Νέας Φιλαδέλφειας. Με την ομάδα της Ένωσης συμμετείχαν συνολικά σε όλες τις κατηγορίες 57 ποδηλάτες, αριθμός ρεκόρ. Πάνω από 270 αθλητές από όλα τα σωματεία της Ελλάδας, έτρεξαν στον άψογα οργανωμένο ποδηλατικό γύρο.

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες – βίντεο aek-live.gr

Tο παρών έδωσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος. Ο Δήμος βοήθησε τα μέγιστα το ποδηλατικό τμήμα της Ένωσης στην συνδιοργάνωση του πολύ δύσκολου αγώνα, κλείνοντας το κέντρο της Φιλαδέλφειας, στο ύψος του Δημαρχείου για περισσότερες από 6 ώρες.

Ανακοίνωση του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας για τον ποδηλατικό γύρο

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος και η ΑΕΚ συνδιοργάνωσαν το ¨3ο Κριτέριουμ ΑΕΚ-Γεώργιος Τρανόπουλος¨.
Το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου στην πόλη μας έλαβε χώρα μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις της ποδηλασίας , το 3ο Κριτέριουμ ΑΕΚ-Γεώργιος Τρανόπουλος¨, αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος και της ΑΕΚ. Μεγάλη τιμή και χαρά τόσο για την Δημοτική Αρχή όσο και για όλους τους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας ήταν η παρουσία των εκατοντάδων αθλητών κάθε ηλικίας που γέμισαν τους δρόμους της πόλης μας.
Ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος Άρης Βασιλόπουλος, μετά το πέρας του αγώνα και τις απονομές, δήλωσε: «Το ¨3ο Κριτέριουμ Γεώργιος Τρανόπουλος¨ που συνδιοργανώσαμε με την ΑΕΚ ήταν μια κορυφαία αθλητική στιγμή για την πόλη μας, μια γιορτή του αθλητισμού και της παιδείας. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτή την υποδειγματική διοργάνωση αλλά και σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν.
Ευχαριστούμε την ΑΕΚ για την άψογη συνεργασία και ευχόμαστε του χρόνου να επαναληφθεί ο αγώνας με ακόμα περισσότερες συμμετοχές».

Προηγούμενο άρθρο25η Μαρτίου: Πρόγραμμα εορτασμού στη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα
Επόμενο άρθροΚρητικός κτηνοτρόφος πυροβόλησε αστυνομικούς- Χαροπαλεύει ο ένας…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.