Λεχ Βαλέσα: Ο Πούτιν θα ξεκινήσει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

0

valesa

Μία ανατριχιαστική προειδοποίηση περί απειλής ξεσπάσματος του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου ήρθε διά στόματος του Πολωνού πρώην προέδρου, Λεχ Βαλέσα.

Ο Βαλέσα μίλησε αφότου ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε σαφές ότι θα αναπτύξει πυρηνικά, βομβαρδιστικά Tupolev στην Κριμαία και πυραυλικά συστήματα εδάφους-εδάφους, Ισκαντέρ, κοντά στα σύνορα με την Πολωμία.

Ο άνθρωπος, που ενέπνευσε τον Ψυχρό Πόλεμο και τιμηθείς με το Νόμπελ Ειρήνης, κατηγόρησε τον ηγέτη του Κρεμλίνου, ότι παίζει με τη φωτιά, λέγοντας ότι δεκάδες εκατομμύρια μπορεί να πεθάνουν.

«Ο Πούτιν έχει ξεκινήσει έναν πόλεμο με ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο», ο πολωνός πρώην πρόερος στον σταθμό TBVN24.

«Έσπασε συμφωνίες, συμβάσεις, εγγυήσεις. Ο κόσμος δεν μπορεί να αφήσει να περάσει έτσι αυτό. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, μόνο η μάχη απομένει. Πώς γίνεται να κερδίσουμε όταν εκείνος παίζει μποξ και εμείς σκάκι;», πρόσθεσε.

«Αυτού του είδους ο αγώνας είναι από μία άλλη εποχή, η οποία έχει καταδικαστεί να υποστεί ήττα. Δεν αμφιβάλλω ότι θα κερδίσει η δημοκρατία και η ελευθερία», κατέληξε ο Βαλέσα.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη δημόσιος υπάλληλος για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης
Επόμενο άρθροΜαρτυρία – κλειδί αλλάζει τα δεδομένα στο θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.