Καυστήρας – φονιάς ξεκλήρισε ολόκληρη οικογένεια

0

nekros

Θρίλερ στην Ανατολή Ιωαννίνων, με καυστήρα – φονιά, που ξεκλήρισε οικογένεια. Από εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα πέθανε χθες (Τρίτη) μια 44χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, ενώ σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο 77χρονος πατέρας της, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Μόλις το περασμένο Σάββατο έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η μητέρα της οικογένειας, ο θάνατος της οποίας αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, αλλά τώρα εκφράζονται υπόνοιες ότι πιθανόν να συνδέεται και αυτός με την εισπνοή μονοξειδίου.

Γείτονες
Η οικογενειακή τραγωδία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη μέσα σε λίγες ημέρες. Χθες το πρωί γείτονες ανησύχησαν που δεν είχαν δει τον 77χρονο και την κόρη του, που έμενε μαζί του τις πρώτες μέρες για να τον φροντίζει και να τον παρηγορεί για την απώλεια της συζύγου του. Το σπίτι ανοίχτηκε και αποκαλύφθηκε η νέα τραγωδία. Πατέρας και κόρη βρέθηκαν σε κωματώδη κατάσταση, ο πρώτος στο κρεβάτι του και η δεύτερη στο μπάνιο. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι η 44χρονη είχε χάσει τη ζωή της, ενώ ο πατέρας της εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Αστυνομικοί που έκαναν αυτοψία απέκλεισαν από την αρχή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Ο ιατροδικαστής, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, που έκανε στη συνέχεια τη νεκροψία – νεκροτομή, διαπίστωσε πως ο θάνατος της 44χρονης οφείλεται στην εισπνοή μεγάλης ποσότητας μονοξειδίου του άνθρακα. Ο ίδιος, μαζί με αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων, μετέβησαν εκ νέου το απόγευμα στο σπίτι της οικογένειας, καθώς από την πρώτη εικόνα δεν είχε εντοπιστεί εκεί κάποιο εμφανές θερμαντικό σώμα, όπως μαγκάλι ή σόμπα, από την καύση του οποίου θα μπορούσε να απελευθερωθεί το μονοξείδιο.

Αυτοψία
Από την αυτοψία που έγινε διαπιστώθηκε πως η αιτία της τραγωδίας βρισκόταν σε έναν καυστήρα με υγραέριο, που είχε εγκατασταθεί πριν από περίπου 20 μέρες σε ένα εξωτερικό δωμάτιο – αποθήκη για το σύστημα της κεντρικής θέρμανσης. Η αποθήκη αυτή είναι μεσοτοιχία με τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού και επικοινωνεί μαζί τους με ένα παράθυρο. Από αυτό εκτιμάται πως διέρρευσε στο σπίτι το δηλητηριώδες αέριο.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΖητούν να κατονομαστεί ο βουλευτής που εμπλέκεται με την υπόθεση του Βαγγέλη
Επόμενο άρθροΚινητοποιήσεις προαναγγέλουν οι δάσκαλοι
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.