Ζητούν να κατονομαστεί ο βουλευτής που εμπλέκεται με την υπόθεση του Βαγγέλη

1

baggelis

Να κατονομαστεί αμέσως ο Κρητικός πολιτικός που εμπλέκεται στην υπόθεση (αν αληθεύουν τα όσα υποστηρίζει η Ελενα Ακρίτα) και να συνδράμει και εκείνος στην έρευνα προκειμένου να βρεθεί ο Β. Γιακουμάκης ζητούν με ερώτηση που κατέθεσαν χθες στη Βουλή προς τον υπουργό Εσωτερικών Ν. Βούτση οι βουλευτές από τη Μεγαλόνησο Λ. Αυγενάκης και Γ. Κεφαλογιάννης.

Οι δύο βουλευτές υπενθυμίζουν στην ερώτησή τους τα όσα υποστήριξε στην επιστολή της προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γ. Πανούση η Ελενα Ακρίτα, μεταξύ των οποίων και την ύπαρξη βουλευτή ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υπόθεση, αλλά και την απάντηση του Γ. Πανούση, ο οποίος υποστήριξε πως -αν υπάρχει όντως αυτός ο πολιτικός- θα πρέπει ο αρχηγός του κόμματός του να τον αποβάλει από τη Βουλή.

Εν συνεχεία δε σημειώνουν πως «εφόσον αληθεύει η εμπλοκή πολιτικού, επιβάλλεται αυτός να κατονομαστεί για να συνδράμει και εκείνος στην έρευνα καταθέτοντας όσα γνωρίζει, αλλά και να αποδοθούν ευθύνες από τη δικαιοσύνη και βέβαια από τα όργανα του κόμματος που ανήκει». Ρωτούν δε τον αρμόδιο υπουργό «σε ποια φάση βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου σπουδαστή, αλλά και ποιες πρωτοβουλίες προτίθεται να πάρει ώστε να συμβάλει αποφασιστικά στην έρευνα εντοπισμού του Β. Γιακουμάκη».

Και ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Β. Κεγκέρογλουζητά να υπάρξει δημοσιοποίηση του ονόματος του πολιτικού προσώπου για «να μη λασπολογούνται άδικα οι υπόλοιποι βουλευτές της Κρήτης».

Γιώργος Πίκουλας

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΠρόσληψη γυμναστών από τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας για έξι μήνες
Επόμενο άρθροΚαυστήρας – φονιάς ξεκλήρισε ολόκληρη οικογένεια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.