Το φυλλάδιο που μοιράζει η αστυνομία στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ) – Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία

0

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λαμβάνει η αστυνομία για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα Ολυμπιακός – Φιορεντίνα, στον τελικό του Conference League που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, στο γήπεδο «ΟΠΑΠ Αρένα» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η περιοχή βρίσκεται σε κλοιό, με την αστυνομία να ανακοινώνει αυστηρά και εντατικά μέτρα ελέγχου και πρόληψης στη γύρω περιοχή για την ασφαλή και ομαλή κίνηση φιλάθλων και πολιτών.


Επιπλέον, η αστυνομία ενημερώνει τους πολίτες που διαμένουν στην εν λόγω περιοχή, σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα τεθούν σε ισχύ, με το αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας να μοιράζει στους πολίτες φυλλάδιο.



Συγκεκριμένα, ζητείται η αποφυγή μετακίνησης με όχημα σε συγκεκριμένες οδούς, ενώ υπενθυμίζεται ότι περιμετρικά του γηπέδου θα εισέρχονται μόνο άτομα με σχετική διαπίστευση.



ΠΗΓΗΕΘΝΟΣ
Προηγούμενο άρθροΌλες οι αλλαγές στο εξωτερικό του γηπέδου και των γύρω περιοχών ενόψει τελικού
Επόμενο άρθροΟι αλλαγές στα δρομολόγια ΗΣΑΠ λόγω τελικού Conference League
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.